Profile icon Profiel News icon Posts (17)
Blog image

#Dagelijksleven blog 16

​Mark moet na drie uurtjes nog steeds van de schrik bekomen. Hoe stoer hij ook overkomt is naakt lopen toch niet echt zijn ding.

Mark moet na drie uurtjes nog steeds van de schrik bekomen. Hoe stoer hij ook overkomt is naakt lopen toch niet echt zijn ding. Wijze les voor mezelf. We trekken onze badjas aan en gaan in het restaurant zitten. Bestellen beide een latte macchiato. Ik kan zo intens genieten van de rust die hier hangt. De serveerster komt nogmaals aan onze tafel en vraagt wat we willen eten. Mark bestelt een panini met gerookte zalm en kruidenroomkaas. Ik besluit voor de tosti te gaan met kaas, tomaat, ui en Italiaanse kruiden.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

#Dagelijksleven blog 15

​De dag komen we zonder veel te doen toch snel door. Als avond eten bestellen we chinees. Goed katermiddel vind ik.

De dag komen we zonder veel te doen toch snel door. Als avond eten bestellen we chinees. Goed katermiddel vind ik. Ik schrans mezelf propvol. Ik voel me langzaam weer aarden na het eten en zie dat Rick, Mark en Lieke ook weer levendig worden. Ik besluit de douche in te stappen en wenk Mark mee.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

#Dagelijksleven blog 14

​Mark heeft een stuk minder schaamte dan ik eveneens als de meeste mensen om mij heen.

Mark heeft een stuk minder schaamte dan ik eveneens als de meeste mensen om mij heen. Tuurlijk hou ik wel van spanning maar duizenden mensen om me heen gaat me wat te ver. Het feest is best gezellig, door sommige dingen moet je heen kijken. Lieke flirt openlijk en lichtelijk extreem met Rick. Ik schiet er van in de lach als ik het allemaal zie. Mark probeert een romantische move te maken en me mee sleuren in een tentje. De binnenkant van de tent geeft een rustgevend gevoel. Ik ontspan langzaam terwijl Mark achter me komt staan en mij begint te zoenen in mijn nek. Zijn handen glijden over mijn lichaam. Bij de meest gevoelige plekjes blijft hij extra lang hangen. In extase meegenomen vergeet ik even waar ik ben. De tent laat weinig geluid door. Mark laat me met elke kus en aanraking meer ontspannen. Hij trekt zijn shirt uit en zijn prachtlijf komt tevoorschijn. Heerlijk gebruinde schouders en een gladde borst maken me week. Langzaam stapt hij op me af en trekt mijn riem los en ontdoet me van mijn jurk. Mijn enkellaarsjes en ondergoed laat hij nog aan. Hij duwt me met een flinke vaart op iets wat een bed moet lijken. Aan het hoofdeind zitten touwen. Hij pakt me polsen beet en maakt ze vast. Ontspan fluistert hij in mijn oor. Er gebeurd niks wat je niet wilt.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image

#Dagelijksleven blog 13

Lieke en Rick komen achter me aan. Wat is er vraagt Lieke. Ik ben nog steeds in shock van wat ik aantrof boven.

Lieke en Rick komen achter me aan. Wat is er vraagt Lieke. Ik ben nog steeds in shock van wat ik aantrof boven. Krijg er weer de kriebels van. Wat is het dan zegt Lieke nu lichtelijk geïrriteerd. Heel zijn slaapkamer zit vol met spinnen. Van die vieze vogelspinnen. Gelukkig wel in terraria maar alsnog. Mevrouwtje overdrijf komt weer om de hoek hoor zucht Lieke. Ik ben als de dood voor die beesten Lieke dat weet je. Rick staat ondertussen zijn best te doen om zijn lach in te houden. Ik zie het maar besluit om niks te zeggen. Ik wacht buiten hoor ik kom niet meer binnen in het spinnenhuis.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

#Dagelijksleven blog 12

Ik loop naar beneden. Rick, Mark en Lieke zitten al aan tafel. Goedemorgen deze morgen zonder zorgen roep ik enthousiast.

Ik loop naar beneden. Rick, Mark en Lieke zitten al aan tafel. Goedemorgen deze morgen zonder zorgen roep ik enthousiast. Hebben jullie op mij gewacht met ontbijten? Ze roepen in koor, tuurlijk! Dat had toch niet gehoeven. We genieten intens van het ontbijt. Ik kan hier zo van genieten. We modderen allemaal wat aan na het ontbijt. Ik spring de douche in en word verrast door Mark die erbij komt. Kleden ons aan en besluiten om samen even de stad in te gaan. Een van mijn favoriete bezigheden in het weekend.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

#Dagelijksleven blog 11

Wat voor verrassing hebben ze nu weer in petto vraagt Lieke hardop. Ze trekt een jurkje aan met sandaaltjes eronder.

Wat voor verrassing hebben ze nu weer in petto vraagt Lieke hardop. Ze trekt een jurkje aan met sandaaltjes eronder en ik besluit om een korte broek aan te trekken een een mouwloos blouseje erin te stoppen en sandalen aan. Haartjes in een staart en wat make up opsmeren.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

#Dagelijksleven blog 10

Weken vliegen voorbij. Sinds Mark bij me is voel ik me echt op mijn gemak. De angst sluipt langzaam weg. Onze relatie gaat echt goed.

Weken vliegen voorbij. Sinds Mark bij me is voel ik me echt op mijn gemak. De angst sluipt langzaam weg. Onze relatie gaat echt goed. Bij Lieke en Rick ook. Ik ben blij dat we beide ons geluk weer hebben gevonden bij een man. Gezien ons verleden was dat nog maar af te wachten. De politie is nog steeds druk bezig met het onderzoek naar Daan. Hopelijk komt snel het verlossende woord.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

#Dagelijksleven blog 9

​Als ik buiten kom staat Mark al te wachten. De schat denk ik bij mezelf. Het heeft zo zijn voordelen als iemand een eigen bedrijf heeft.

Als ik buiten kom staat Mark al te wachten. De schat denk ik bij mezelf. Het heeft zo zijn voordelen als iemand een eigen bedrijf heeft. De weg richting huis verloopt rustig. Ik gedachten heb ik het al uitgesproken wellicht is het tijd om het ook hard op te zeggen. Zonder dat ik er bij stil sta zeg ik ineens Mark, ik ben een beetje angstig. Waarom Rowan? Daan kan je niks maken. Hij zal eerst langs mij moeten grapt hij. Ik kan er niet mee lachen. Ik duik meteen de keuken in zodra we binnen komen. Hoe kan Mark hier zo luchtig over doen? Ik dek de tafel. Mark waarom doe je hier zo luchtig over? Ben je vergeten hoe mijn leven met hem was? In geuren en kleuren had ik het verteld aan Mark. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

#Dagelijksleven blog 8

​Heel de avond zorgt Mark voor mij. Waar heb ik je aan verdiend? Je kent me nog niet eens zo goed en je doet dit allemaal voor me.

Heel de avond zorgt Mark voor mij. Waar heb ik je aan verdiend? Je kent me nog niet eens zo goed en je doet dit allemaal voor me. Er loopt een traan over mijn wang als ik het zeg. Hij pakt mijn hoofd vast en veegt met zijn duim mijn traan weg. Niet huilen lieverd je hebt iets met me gedaan vanaf het allereerste moment. Je bent voor mij heel bijzonder geworden in een korte tijd soms voel je gewoon dat het goed zit. Hij geeft me een lange kus op mijn mond. Ik nestel me dicht tegen hem aan en ik val op zijn borst in slaap.

Artikel lezen
0 Reacties tonen