Snap

#Dagelijksleven blog 10

Weken vliegen voorbij. Sinds Mark bij me is voel ik me echt op mijn gemak. De angst sluipt langzaam weg. Onze relatie gaat echt goed.

Weken vliegen voorbij. Sinds Mark bij me is voel ik me echt op mijn gemak. De angst sluipt langzaam weg. Onze relatie gaat echt goed. Bij Lieke en Rick ook. Ik ben blij dat we beide ons geluk weer hebben gevonden bij een man. Gezien ons verleden was dat nog maar af te wachten. De politie is nog steeds druk bezig met het onderzoek naar Daan. Hopelijk komt snel het verlossende woord.

Twee maanden later

Lieke, zullen we vanavond samen naar de kroeg gaan? Even girls together vanavond. Lieke kijkt bedenkelijk - om mij af te leiden- ineens zegt ze mega vrolijk jaaaaaaa daar heb ik zin in. We appen Rick en Mark wel dat ze hun zelf moeten vermaken.

Geachte Rick/Mark,

Hierbij melden wij ons af. Wij adviseren jullie om samen de avond door te komen en zien jullie ons later weer.

X Lieke en Rowan.

We liggen helemaal dubbel van ons "zakelijke" app. We trekken beide een jurkje aan tot net boven de knie en pumps. Haar in de krul en make-up on fleek. We besluiten om op de fiets te gaan. Het is stralend weer. Voordeel van zomeravonden, lekker briesje en een flauw zonnetje maakt het heerlijk aangenaam.

Al dansend en genietend van wijntjes vermaken wij ons optimaal tot in de late uurtjes.

Ik app Mark dat ik naar huis ga en Lieke doet het zelfde bij Rick.

De volgende ochtend staat ons een ware feestmaal te wachten. Heerlijk verwend worden door de mannen. Er word ons gezegd plaats te nemen aan tafel. Net alsof ze echte obers zijn vragen ze wat wij willen drinken. Lieke wilt cappuccino en ik kies voor lekker kopje zoethout thee. Mijn all time favourite. Ons ontbijt word in gangen geserveerd.

Eerste gang bestaat uit zacht gekookt eitje. Gevolgd door wentelteefjes met stroop. En afgesloten met volle kwark met honing en walnoten voor mij en voor Lieke volle kwark met aardbeien en kiwi.

Wij bedanken onze mannen hartelijk en willen op de bank ploffen. We krijgen de opdracht om ons aan te kleden in lekkere loszittende kledij.