Snap

#Dagelijksleven blog 12

Ik loop naar beneden. Rick, Mark en Lieke zitten al aan tafel. Goedemorgen deze morgen zonder zorgen roep ik enthousiast.

Ik loop naar beneden. Rick, Mark en Lieke zitten al aan tafel. Goedemorgen deze morgen zonder zorgen roep ik enthousiast. Hebben jullie op mij gewacht met ontbijten? Ze roepen in koor, tuurlijk! Dat had toch niet gehoeven. We genieten intens van het ontbijt. Ik kan hier zo van genieten. We modderen allemaal wat aan na het ontbijt. Ik spring de douche in en word verrast door Mark die erbij komt. Kleden ons aan en besluiten om samen even de stad in te gaan. Een van mijn favoriete bezigheden in het weekend.

Wij zijn goed geslaagd. Drie shorts, twee shirts en een tanktop voor Mark en ik heb zelf 2 high-waisted shorts, drie jurkjes en nieuwe sleehak sandalen gekocht. We ploffen neer op het terras bij Plein 28. Wijntje voor mij en biertje voor Mark. Er schijnt een flauw zonnetje en wij zijn op ons best dan. Lieke en Rick komen ons vergezellen en we besluiten na het terras lekker met z'n vieren uit eten te gaan. Keuze maken is moeilijk. Word het sushi, tapas of de griek. We vinden het allemaal super lekker. Het eerste wat we tegenkomen roep ik.

Aangekomen bij het sushi restaurant vullen we onze kaartjes in. Kletsen vol op tot het eten geserveerd word. Drie gangen tegelijkertijd lijkt het wel. Zalmrolletjes, sushiwraps, tonijnsushi's, met komkommer en andere groente. Ik zit propvol. Dankje dame en heren voor deze gezellige avond. Ik ga lekker naar huis roep ik. Lieke besluit om met mij mee te gaan. We vertellen de mannen dat we avondje rust houden. Ons plannetje moet slagen. Gelukkig geloven ze ons.

Thuis aangekomen schieten we beide een jurkje aan. Ik een zwart jurkje met riem erop en enkellaarsjes eronder. Ik doe mijn haar in een vlecht en redelijk neutrale make-up op. Lieke trekt een oudroze jurk aan met sandalen. Haren in de krul en ook basic make-up. We pakken de fietsen en besluiten eerst bij Rick langs te gaan. Surprise roepen we! Enigszins verrast kleed hij zich om. Lange broek met witte sneakers en een wit shirt met gilletje. Op naar Mark. Ook hij is verrast en zo te zien hier niet echt op voorbereid. Hij vraagt zenuwachtig wat te komen doen. Uhhh nou jou ophalen zoals je ziet zeg ik sarcastisch. Kom kleed je om we wachten wel hier.

Half uur later is hij nog niet klaar, ik besluit naar boven te lopen en wat ik daar aantref doet mij besluiten om regelrecht naar buiten te lopen.