Snap

#Dagelijksleven blog 13

Lieke en Rick komen achter me aan. Wat is er vraagt Lieke. Ik ben nog steeds in shock van wat ik aantrof boven.

Lieke en Rick komen achter me aan. Wat is er vraagt Lieke. Ik ben nog steeds in shock van wat ik aantrof boven. Krijg er weer de kriebels van. Wat is het dan zegt Lieke nu lichtelijk geïrriteerd. Heel zijn slaapkamer zit vol met spinnen. Van die vieze vogelspinnen. Gelukkig wel in terraria maar alsnog. Mevrouwtje overdrijf komt weer om de hoek hoor zucht Lieke. Ik ben als de dood voor die beesten Lieke dat weet je. Rick staat ondertussen zijn best te doen om zijn lach in te houden. Ik zie het maar besluit om niks te zeggen. Ik wacht buiten hoor ik kom niet meer binnen in het spinnenhuis.

Mark komt vlak daarna naar buiten en vraagt zichzelf hardop af waarom wij buiten staan. Rick proest het ineens uit van het lachen. Mevrouw Rowan heeft zojuist een ontdekking gedaan in je huis Mark. Een vrij schokkende ontdekking voor Rowan zegt Rick. Ahaa Rowan ben je in mijn spinnen kamer geweest vraagt Mark. Jaaa baahh gatverdarrie ik kom nooit meer bij je binnen hoor. Mark moet er ook al om lachen. Ze kunnen niet uit hun terraria lieve schat zegt Mark. Dat kan allemaal best ik wacht voortaan buiten wel liefst nog driehonderdmeter van je huis. Laten we nu maar naar onze verrassing voor jullie mannen gaan.

We fietsen twintig minuten. Doelbewust beetje om en extra langzaam. Mark en Rick hadden het erover gehad dat ze graag eens naar een specifiek festival wilde gaan. Lieke en ik zijn daar nog een beetje huiverig voor maar besloten om toch ons er overheen te zetten en het een beetje los te laten. Hippiefestival 2.0 zoiets. Mensen kennen daar totaal geen schaamte. Van verhalen gehoord te hebben liggen ze daar gewoon op hun gemak elkaars naakte lichaam te ontdekken. Nemen een pilletje of andere rotzooi. Mensen gekleed in aparte kledij. Een festival die ver van ons bed is in ieder geval.

Lieke en ik gaan drankjes halen bij de bar. Ze waren wel aangenaam verrast zegt Lieke ineens maar ik moet er even aan wennen hoor. Ik anders ook zeg ik. Totaal mijn ding niet, vind het zelf een beetje ongemakkelijk. Door de drank kunnen we het stukje bij beetje loslaten. We laten onze gene langzaam varen en dansen er lichtelijk op los. De mannen waren al meteen op hun gemak. Mark probeert een move te maken die iets te ver gaat voor mij maar prima past op het festival. Meneer spin liever doe ik zulke dingen in mijn slaapkamer knipoog ik hem.