Snap

#Dagelijksleven blog 14

​Mark heeft een stuk minder schaamte dan ik eveneens als de meeste mensen om mij heen.

Mark heeft een stuk minder schaamte dan ik eveneens als de meeste mensen om mij heen. Tuurlijk hou ik wel van spanning maar duizenden mensen om me heen gaat me wat te ver. Het feest is best gezellig, door sommige dingen moet je heen kijken. Lieke flirt openlijk en lichtelijk extreem met Rick. Ik schiet er van in de lach als ik het allemaal zie. Mark probeert een romantische move te maken en me mee sleuren in een tentje. De binnenkant van de tent geeft een rustgevend gevoel. Ik ontspan langzaam terwijl Mark achter me komt staan en mij begint te zoenen in mijn nek. Zijn handen glijden over mijn lichaam. Bij de meest gevoelige plekjes blijft hij extra lang hangen. In extase meegenomen vergeet ik even waar ik ben. De tent laat weinig geluid door. Mark laat me met elke kus en aanraking meer ontspannen. Hij trekt zijn shirt uit en zijn prachtlijf komt tevoorschijn. Heerlijk gebruinde schouders en een gladde borst maken me week. Langzaam stapt hij op me af en trekt mijn riem los en ontdoet me van mijn jurk. Mijn enkellaarsjes en ondergoed laat hij nog aan. Hij duwt me met een flinke vaart op iets wat een bed moet lijken. Aan het hoofdeind zitten touwen. Hij pakt me polsen beet en maakt ze vast. Ontspan fluistert hij in mijn oor. Er gebeurd niks wat je niet wilt.

Hij pakt een kaars en druipt het over mijn lijf. Mijn lijf siddert van schrik en genot. Het is nu een soort olie waarmee hij me begint te masseren. Met uiterste precisie masseert hij elke centimeter van mijn huid. Steeds gaat hij een stapje verder tot we beide ons hoogtepunt bereiken. We kleden ons weer aan en ik doe gauw mijn haar fatsoeneren. We lopen terug naar Lieke en Rick. Lieke begint te lachen en vraagt ineens was het spannend? Waar heb je het over probeer ik zo serieus mogelijk te zeggen. Haha Rowan je hebt het welbekende blosje op je wangen, nou vertel zegt Lieke met enige ongeduld. Ik besluit het kort en bondig te houden en zeg enkel, het was overheerlijk en mega spannend. Well done girl laat je gene maar varen knipoogt ze gauw.

Ik een soort van waas feesten we door tot in de late uurtjes. Met z'n vieren besluiten we naar ons huis te gaan en kruipen vrijwel meteen ons bed in. Mark doet nog een toenaderingspoging maar ik heb mijn portie wel gehad. Morgen ben je de eerste zeg ik en geef hem een lange kus. Ik kruip dicht tegen hem aan en val in zijn armen in slaap.

De volgende morgen zijn we allemaal ontzettend brak en nemen enkel een gebakken ei als ontbijt. We modderen wat aan en hangen de hele dag in ons chill pakken.  

6 jaar geleden

Ga je nog verder schrijven?