Snap

#Dagelijksleven blog 15

​De dag komen we zonder veel te doen toch snel door. Als avond eten bestellen we chinees. Goed katermiddel vind ik.

De dag komen we zonder veel te doen toch snel door. Als avond eten bestellen we chinees. Goed katermiddel vind ik. Ik schrans mezelf propvol. Ik voel me langzaam weer aarden na het eten en zie dat Rick, Mark en Lieke ook weer levendig worden. Ik besluit de douche in te stappen en wenk Mark mee.

Het word letterlijk en figuurlijk een hete douche. Al in mijn chill outfit spring ik door de kamer. Barst van de energie en roep uitbundig. Spelletjesavond it is!! Ik pak alvast de glazen en de flessen. Twee biertjes voor de mannen en fles rosé voor mij en Lieke. Allerlei spellen worden gespeeld. Als ik op de klok kijk zie ik dat het al de volgende dag is. Ik begin luidkeels te zingen. Happy birthday to you happy birthday to you happy birthday happy birthday ik pak Mark zijn gezicht en geef hem een lange verjaardagszoen.

De volgende morgen kruip ik zachtjes uit bed en duik de keuken in. Kopje koffie, croissantjes met jam en kaas, glas vers geperste sinaasappelsap en een kaartje. Ik zet alles op een dienblad en loop naar mijn slaapkamer. Ik kus Mark wakker en geef zijn eerste verrassing voor vandaag. Enjoy your breakfast mister handsome knipoog ik. Terwijl Mark zijn ontbijt eet spring ik even in de douche. Ik trek een jumpsuit aan met sandalen en pak vandaag de ideale outfit voor Mark. Daarmee probeer ik hem lichtelijk om de tuin te leiden. Geen van deze kleding heeft hij nodig. Eigenlijk helemaal geen kleding. Ik stap in de auto en blinddoek Mark. Mijn tas met benodigdheden voor vandaag zet ik op de achterbank.

Twee uur later komen we aan bij een welnessresort. Aangekomen in de kleedkamers doe ik zijn blinddoek af en zie hem verrast kijken. Surpriseeeeee dagje naakt rondlopen en begin uitbundig te lachen als ik zijn gezicht zie. Hij kijkt me verbouwereerd aan.