Profiel Posts (43)
Blog image

Hoeveel wagens/buggy's heb jij voor je kindje?

Hoeveel wagens/buggy's heb jij voor je kindje? Één wagen dacht ik altijd. Met één kind leek mij dat zo logisch.

Één buggy/kinderwagen dacht ik altijd. Met één kind leek mij dat zo logisch. Nadat Hayley uit de eerste wagen was gegroeid, de reiswieg en dergelijke, kocht ik een Mutsy Spider. Een stoere wagen waar dochterlief inmiddels behoorlijk aan gehecht is. Ik gebruik hem ontzettend vaak, maar na zoveel ervaring met de wagen, vind ik hem niet meer zo handig.

Artikel lezen
13 Reacties tonen
Blog image

Hoeveel speelgoed ligt er in jouw woonkamer?

Kinderen zijn leuk, speelgoed is leuk, maar de combinatie kan erg rommelig zijn. Een dagje leuk spelen eindigt vaak in een rommelige kamer.

Kinderen zijn leuk, speelgoed is leuk, maar de combinatie kan erg rommelig zijn. Een dagje leuk spelen eindigt vaak in een enorme rommelige woonkamer met speelgoed verspreid tot ver onder de kasten. Na een lange dag kan dit natuurlijk tot grote frustratie leiden.

Artikel lezen
15 Reacties tonen
Blog image

Dag speentjes!

Inmiddels 2 weken geleden verdwenen ze in de prullenbak: de speentjes. Al tijden was ik aan het bedenken hoe we hiermee zouden gaan stoppen.

Inmiddels 2 weken geleden verdwenen ze in de prullenbak: de speentjes. Al tijden lang was ik aan het bedenken hoe we hiermee zouden gaan stoppen. Hier op Mamaplaats kreeg ik de meest orginele ideeën binnen, super leuk, dank jullie wel daarvoor. Ik had dan ook van alles in mijn hoofd: de spenenfee, omhoog met een ballon of geven aan de baby van mijn beste vriendin. De laatste leek mij het beste en ik besloot dan tot oktober te wachten, want dan wordt de kleine man geboren.

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image

Het prinsessen syndroom

Het prinsessen syndroom: stel je eens voor: je bent een meisje van bijna 3 jaar oud. Elke ochtend rond 09:00 uur word je wakker en wat dan?

Stel je eens voor: je bent een meisje van bijna 3 jaar oud. Elke ochtend rond 09:00 uur word je wakker en staat er meteen iemand voor je klaar die je een lekker broodje en drinken geeft. De hele dag kan je met speelgoed spelen, knutselen, koekjes eten en andere leuke dingen doen. 1 Persoon loopt continu om je heen: ruimt je rommel op, veegt je mond af, verschoond je luier, kleed je aan, doet je haar, maakt schoon etc.

Artikel lezen
8 Reacties tonen
Blog image

Een groeispurt

Het gaat zo hard. Ja bah klinkt zo cliché de groeispurt, maar we zeggen het allemaal niet voor niks over onze kindjes. Zelf veranderen we niet zo snel!

Het gaat zo hard. Ja bah klinkt zo cliché de groeispurt, maar we zeggen het allemaal niet voor niks over onze kindjes. Zelf veranderen we niet zo heel snel meer met de jaren, maar kindjes lijken wel elke maand te groeien.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image

Hoe leer ik mijn kind de waarde van geld?

Wij verwennen Hayley ontzettend graag. Ze is nou eenmaal enigs kind en dus is er genoeg geld om haar te pamperen. Elke week krijgt ze wel iets nieuws. Kleren, speelgoed, stickers, een glijbaan, een boekje, een ketting, kortom ze komt echt niks tekort. Zij vindt het fantastisch en zodra we richting de bus gaan vraagt ze: "Gaan we shoppen mama? Dan gaan we speelgoed kopen." Ik lach erom en eigenlijk is het niet de bedoeling dat ze iets krijgt. Maar eenmaal in de stad kan ik het vaak niet laten en krijgt ze toch weer haar zin.

Artikel lezen
4 Reacties tonen