9 jaar geleden

Hey, you're the goto exptre. Thanks for hanging out here.

11 jaar geleden

Hier ook een ware prinses in huis. Iedere dag wel verkleedpartijtjes. Omdat mevrouw eerst haar kleding kast leeg trok hebben we maar een mooie verkleed kist voor der gehaald. En duidelijk afgesproken deze jurkjes mag je pakken. Gelukkig niet alleen prinsessen jurkjes maar ook een piraat/clowntje. Mijn schoonzus is ook een echte van het nagellakken en mooi maken (ze is schoonheidsspecialiste). Dus als tante er is word als eerste gevraagd of ze 'nagelplak' xD bij heeft en 'lipglos' uughh -_- Ik doe dit alleen met haar als we feestje, bruiloft e.d. heb. Wil haar graag leren dat de schoonheid van binnen zit en niet van buiten. Sommige worden er zo oppervlakkig van ! Maargoed, Met buitenspelen veranderd ze gelukkig in een tomboy die rond rent, voetbald , in plassen springt en door de modder kruipt :D

11 jaar geleden

Wat leuk om te lezen. Wij wisten niet of we een zoon of dochter zouden krijgen tot de bevalling zelf. Collega's dachten dat het een meisje zou worden omdat ze me een echte meisjes meisjes moeder vonden, zelf dacht ik altijd dat het een jongen was. Nu we twee weken geleden inderdaad een dochter hebben gekregen zijn we daar natuurlijk heel erg blij mee. Op mijn werk (kinderopvang) zijn er echter een paar meisjes die zich ook als echte prinsesjes laten behandelen, dus probeer ik dat zelf te voorkomen. Natuurlijk krijgt ze wel jurkjes aan en heeft ze nu al een hele poppenverzameling gekregen, maar in de houten speelgoedwinkel hebben we toch ook een houten zwaard voor haar gekocht (papa zit op zwaardvechten).

11 jaar geleden

Oja,zeker en papa is de prins op het witte paard.Wij hebben er ook zo een, lievelingskleur roze en make up van mama moet achter slot en grendel (bij wijze van spreken...). Als ze iets niet aan wil is het echt krijsen en ze wil ook precies het goede kleur elastiekje in het haar, en zoals zij het gekapt wenst... Succes!!!!