Profile icon Profiel News icon Posts (10)
Blog image
  • Zwanger

Hoera!! Niet zwanger, maar wel tevreden :)!

Nee, ik ben niet zwanger. Nog niet. Maar ik ben wel een tevreden mens, En ook daar mag ik over juichen.

Je herkent het vast wel. Altijd is er wel iets niet goed. Het is te druk op werk, je hebt te weinig te doen in je vrije tijd, je vriend/man is chagrijnig want het gaat slecht op zijn werk, je hebt geen kleren in de kast of je hebt net boodschappen gedaan en je bent het hoofdingrediënt van het avondeten vergeten. 

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Let's talk about s*x baby...

En ook mijn vriend leek er zin in te hebben. Maar daar begin ik nu toch wel aan te twijfelen. (Twijfelkont die ik ben...).

Op 4 april heb ik dan eindelijk van het ziekenhuis mogen stoppen met mijn pil. En ook mijn vriend leek er zin in te hebben. Maar daar begin ik nu toch wel aan te twijfelen. Ik moet veel moeite doen hem 'in the mood' te krijgen en af en toe krijg ik zelfs het idee dat het voor hem niet zo hoeft. 

Artikel lezen
28 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Het wordt soms sneller groen dan dat je denkt...

Ondanks dat ik toch echt dacht dat het negatief nieuws zou zijn, mag ook ik met die lieve schat van me gaan 'klussen'.

Vandaag om 15:50 uur moesten we in het ziekenhuis zijn voor de check up. Hoe had mijn hba1c het gedaan, gezien het feit dat ik ziek was geweest en mijn suikers niet 100% in orde waren? En wat vond de internist van mijn manier van aanpakken, liet ik genoeg zien dat ik het wilde? Ik wist alleen dat het negatief nieuws zou worden. Of nou ja, wist... Dacht eerder.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Als je wat wilt, dan wil je wat...

Als je wat wilt... Verdorrie, de zwangere dames schieten als paddestoelen om me heen uit de grond. Ik raak langzaam mijzelf kwijt...

Mijn suikerwaardes zijn Kwalitatief Uitermate Teleurstellend... Ja, echt. En hoe meer ik mijn best doe, hoe raarder mijn suikerwaardes gaan doen. Op 4 april (nog zo'n anderhalve week, ongeveer) moet ik naar het ziekenhuis. Alwéér. Mijn bazen beginnen lastig te doen, maar ze kunnen natuurlijk niet zeggen dat het niet mag... Ze weten niet dat ik bezig ben om alles op orde te krijgen zodat ik eindelijk kan proberen zwanger te raken. Het is nu sinds september al zo dat ik bezig ben, niet met zwanger proberen te raken, maar proberen te zorgen dat ik zwanger raak. Heel frustrerend! Ik mag in mijn handen klappen dat ik goede begeleiding krijg, en gelukkig ben ik nog jong. Maar zo voelt het niet...

Artikel lezen
7 Reacties tonen