Profiel Posts (82)
Blog image

Yes! Yes! HelloFresh!

Korting voor jou, ook als “oude HelloFresher”!

Opnieuw mocht ik deze leuke samenwerking aangaan. Één waar we vooral in de decembermaand heel blij mee zijn. Vooral omdat het zó verleidelijk is om in de vakantie niet te koken, maar lekker te snacken. We kiezen dan ook maar voor “lekker makkelijk en snel” en misschien ook maar voor “calorie bewust” (zeg ze terwijl ze een verdwaalde chocoladereep opsmult), zodat er toch een fatsoenlijke, gezonde maaltijd op tafel komt zonder al te veel voorbereiding. Ideaal vind ik het dat er een tijdsindicatie op de recept kaarten staat. Ik ben namelijk een ei in plannen zoals jullie inmiddels vast wel weten🤣🤭

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Af en toe verlang ik naar nog eens bevallen

Heeeel af en toe

Ted z’n verjaardag nadert. Mijn gedachten gaan weer uit naar zes (!!) jaar geleden. Hoogzwanger en een zoontje van anderhalf die om me heen huppelde. Wat wilde ik graag bevallen. Ik had er zin in, keek er naar uit, maar Ted zat nog heerlijk warm. 12 dagen na de uitgerekende datum meldde hij zich. Wat ging het goed. M’n fijnste bevalling! Ik was heel relaxed, heb liggen juichen dat ik thuis ging bevallen, totdat het toch echt niet bleek te gaan. Ik had al persweeën, maar Ted zakte maar niet. In de ambulance ging ik naar het ziekenhuis, uiteindelijk kwam onze mega sterrenkijker via een keizersnede ter wereld. (Lees het hele bevallingsverhaal hier: Bevallingsverhaal Ted )

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Eindelijk weer een hersenspinsel

Voor de liefhebber

Cis slaapt. En ik heb veel te doen. Ik ren de dagen door. Continue de gaten vullen. Achter de feiten aan. Maar mijn hoofd moet leeg. Ik wil schrijven, creatief doen. Welk kind gaat onthouden dat de keukentafel vol levensspullen lag en de deur vol vieze vingertjesvlekken zat? Het zal hooguit een niet gepoetst toilet zijn dat een keer een neus binnendringt. Maar volgens Maarten is er geen neus die dichter in de buurt van commissaris Rex komt, dan die van mij. Dus dat zal ook wel meevallen. Kortom, eerst schrijven. Nu heb ik rust. Relatieve rust dan.

Artikel lezen
0 Reacties tonen