Profiel Posts (55)
Blog image

Een tijd geleden dat ik wat geschreven heb

Lieve lezers ik schrijf maar weer eens een Blogg om te laten weten dat ik er nog ben

er is veel gebeurd in de tussentijd. Ik heb nu hulp met het herstel van mijn depressie. En zit daarvoor aan de antidepresiva. Wat prima werk mijn vriend en ik gaan ook al stukken beter met elkaar om. En we praten ook al stukken beter met elkaar ondanks de antidepresiva blijf ik alleen steeds maar moe en geen energie dus heb het laten onderzoeken en wat blijkt. Zwaar vitamine d en foliumzuur te kort waardoor ik zo moe ben en nog een lange waslijst aan klachten heb. Moet een half jaar aan de vitamine d. En slik nu ook foliumzuur. Waardoor die zware tekorten komen geen idee ik eet gevarieerd genoeg namelijk. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Onze kleine man is soms wat (kies) keurig

Ik verbaas me dan ook elke dag als ik naar mijn mooie zoon kijk en mijn gezin is het zonnetje in mijn leven

ik kijk dan ook vaak vol bewondering naar het "kleine" mannetje wat ik en mijn vriend samen op de wereld hebben gezet. ( klein staat tussen haakjes omdat hij eigenlijk al niet echt klein meer is) Vandaag zie ik iets wat me waarschijnlijk nog niet eerder was opgevallen. Hij krijgt kiesjes wouw! Dat is wel heel snel en wat leuk! 

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image

Het is zo lekker veilig hier onder mijn dekens

De laatste paar dagen verstop ik me het liefst in bed onder de dekens. Verstopt van de grote boze buitenwereld

maar dat gaat natuurlijk niet met een zoon van anderhalf en een vriend die ook nog zo zijn aandacht nodig heeft. En een huishouden dat gedaan moet worden. En nou zegt mijn vriend dat hij het niet erg vind om smorgens onze zoon op te halen en met hem ontbijten. Maar waarom voel ik me er zo verdomt lullig door dan? 

Artikel lezen
14 Reacties tonen
Blog image

De wereld is donker en zwart

Ok.... Ok laat ik het toch maar gaan toegeven zo super lekker gaat het niet de laatste tijd en blij is bijna een woord wat ik niet meer ken

en natuurlijk moet ik blij zijn met wat ik heb heb een mooie zoon waar alles goed mee gaat een paar katten die voor zover mogelijk happy zijn ik woon in een mooi huis. En een vriend maar laat het nou het laatste zijn waar het probleem zit. Onze relatie is alles behalve rooskleurig en ja ook in 2017 hebben we ruzie. ( ondanks ons "goede" voornemen geen ruzie meer te maken) 

Artikel lezen
7 Reacties tonen