Snap
  • Mama
  • Relatie

Een brief voor aiden.

Ik wil graag een brief schrijven naar mijn kleine man van mij voor hem

lieve aiden. 

Ik schrijf je deze brief om je te laten weten dat ik al vanaf de dag dat ik wist dat ik zwanger van je was van je hou. Maar ook schrijf ik deze brief met in mijn achterhoofd dat ik er op een dag niet meer zal zijn voor je. En daarom wil ik dat je toch een tastbare herinnering aan me hebt. 

Lieverd op het moment dat je geboren werd en op mijn borst werd gelegd wist ik het zeker onvoorwaardelijk liefde die bestaat. En ik vind het wonderbaarlijk om te zien wat voor mannetje je nu ook al bent. Weliswaar nog maar anderhalf maar al helemaal met je eigen karakter en je eigen willetje en die laat je ook goed merken aan je vader en moeder. ( die je af en toe wel achter het behang willen plakken ;-) nee hoor grapje xx)  maar het meest knap vind ik dat je van het kleine baby'tje wat je was die eigenlijk niet zoveel zelf kon. ( Waar je al snel schoon genoeg van had) want je wou en wil nog steeds ontdekken en de wereld in je opnemen. 

Je bent vaak vrolijk en kan lekker praten vaak als we buiten zijn Zeg je hoi tegen de mensen die je ziet en kan ik echt genieten als ik je vol trots zie lopen. Je loopt zelfs met je ontwikkeling voor met sommige dingen op je leeftijdsgenootjes je draaide je al om met 3 maanden. Zo kroop je al toen je nog niet eens een half jaar was en nu krijg je zelfs al je eerste kiesjes. Wat ben ik trots om jou mama te mogen zijn.

Maar lieve aiden wat ik je vooral mee wil geven is dit: ondanks dat je vaak papa en mama hoort ruzie maken en moet huilen omdat papa en mama soms schreeuwen tegen elkaar weet dat we nooit minder van jou gaan houden of dat het aan jou ligt want dat is echt niet zo.Ik heb je bij je geboorte belooft dat je in alles een betere en veilige jeugd krijgt want die heb ik niet gehad. En om jou dat alles te besparen zal ik maar ook papa alles in onze macht doen om jou een betere kans te geven. In het leven 

Schat we houden van je xxxxjes en een dikke knuffel van je mama 

7 jaar geleden

Ik heb dat ook liggen voor die van mij xxx

7 jaar geleden

Ja dankje zo zal hij toch altijd iets hebben van mij om aan me te herinneren als ik er niet meer ben xx

7 jaar geleden

Mooie en eerlijke brief. Liefs xxx