Profile icon Profiel News icon Posts (11)
Blog image
  • Zwanger
  • post_short

Laatste keer

Laatst las ik, volgens mij in jij en je kinderen, een stukje over de laatste keer. Laatste keer dat je zwanger bent/was en wat je gaat missen. De redenen kunnen verschillend zijn. Misschien omdat het niet lukt of omdat je vind dat je gezin compleet is. Nu onze dochter sinds 1,5 week in haar juniorbed slaapt, zat ik daar weer aan te denken. Tijdens mijn zwangerschap moest ik ook vaak denken, wat als dit de laatste keer is? Wat zal ik het gevoel van beweging in mijn buik gaan missen. En nog steeds hoop ik, dat ik het toch ooit weer eens mee mag maken, want wat een heerlijk gevoel vond ik dat. Mijn zwangerschap had wat mij betreft veel langer mogen duren. En nu, nu is onze meid groot genoeg om in een juniorbed te slapen. Wat als dit de eerste en laatste keer is dat het ledikantje is gebruikt? Wat zal ik dat deze periode gaan missen, want ze wordt al zo groot en zelfstandig. Zelf durf ik niet alle babyspullen weg te doen, want de hoop is zo groot, dat ik hoop op een tweede kindje, en dat terwijl ik verstandelijk heel goed weet dat die kans er niet is (met IVF is het al nihil), maar ja dan heb je je gevoel ook nog en die twee zijn dingen zijn erg verschillend.

Nu mijn vraag; Wat missen jullie nu je kind/kinderen ouder is/zijn en een aantal dingen de laatste keer zijn of zijn geweest. Dat kan met de zwangerschap te maken hebben of de alledaagse dingen.

Artikel lezen
11 Reacties tonen
Blog image
  • Kind
  • post

over naar een juniorbed

Onze kleine meid houdt van klimmen.

Afgelopen weekend wilde ik na het middagslaapje, mijn dochter uit bed halen. Zoals altijd begroet ik haar en dan pak ik de spulletjes bij de commode, zoals een schone luier. Onze kleine meid praat dan lekker veel en speelt altijd nog met haar knuffels, dit alles gewoon in haar ledikant. Dus ook deze bewuste middag was dat niet anders, toch....

Artikel lezen
8 Reacties tonen