10 jaar geleden

Mijn zoontje is ook van oktober en gaat met zn verjaardag over naar een peuter bedje. In februari komt er een broertje of zusje bij en die mag in zijn ledikantje. Ik ben benieuwd hoe hij het gaat vinden.

10 jaar geleden

mijne is nu bijna 2 (oktober) en we hebben ook nagedacht voor een junior bed, ze klimt ook graag maar elke keer als zij wakker wordt gaat ze tegen de zijkant aan staan. we zijn juist bang dat wanneer ze een junior bed heeft ze denkt dat ze nog kan staan en leunt en dan voorover valt, wij wachten er dus nog even mee. Ik heb mijn oude bed nog (boxspring, 1 persoons, heb ik al 23 jaar. waarschijnlijk krijgt zij dat bed. Hopelijk nog halfjaartje wachten, maar we zullen zien.

10 jaar geleden

Bij ons zit het er ook aan te komen, wij hebben het geluk dat ons ledikantje redelijk laaggezet kon worden en ze best goed luistert. we hebben haar 1x verteld dat uit bedje klimmen au kan doen (net als jullie) en tot nu toe heeft ze het sindsdien niet meer gedaan maar goed dat is ook een kwestie van tijd. ons dametje is maandje jonger dan jullie kindje

10 jaar geleden

Met 1 jaar, onze zoon hield niet van "opgesloten " zitten