Profile icon Profiel News icon Posts (6)
Blog image

Just another Saturday night

Ik neem maar een slok van m’n ‘Jamie Oliver-wijn’ terwijl ik blogs lees over mama’s die een rauwe broccoli eten als avondsnack..

Zaterdagavond, kroost op bed en ja, daar gaan we! Geen Netflix, maar een werkavondje. Partner in crime W heeft vorig jaar besloten programmeer-codes te leren via een Hogeschool en daarom maakt romantiek met regelmaat plaats voor buffelen achter een laptop.


Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image

Stomme briefjes voor meisjes die in groep 5 zitten

Mama snapt er niks van! Dochterlief wordt ouder en begrijpt niet dat ik nog briefjes in haar lunchtrommel stop. Ik zit al wel in groep 5 he?

Het stampt, het gromt en het verwijt ongenuanceerd. “Mam? Serieus, ie-de-reen, maar echt iedereen lacht me uit in de klas door de briefjes die je in mijn trommel doet. Mam please, ik zit al wel in groep vijf he’? Briefjes zijn dan super stom!” Een wenkbrauw omhoog, een beginnend puberlijfje – want ja, anno 2016 is puberteit gewoon hartstikke hip als je onder de tien bent – en een verwijtend hoofd vol krullen. “Mam!” Kroost deel twee neemt plaats aan de ontbijttafel en lijkt zich niet te beseffen dat het ook voor mama gewoon maar simpelweg half acht ’s ochtends is. “Jij had beloofd om mijn Cars-shirt klaar te leggen! En nu ligt die er niet.”

Artikel lezen
4 Reacties tonen