Profiel Posts (50)
Blog image

Oudjaarsdag werd onze grootste nachtmerrie

Een jaar geleden sloegen onze feestdagen om in een gezinsstrauma.

Omdat we alle kinderen thuis hadden die dag, zouden we oud- en nieuw gewoon lekker thuis vieren. Dan konden alle kindjes fijn in hun eigen bedjes slapen en op middernacht met ons naar het vuurwerk kijken wat vanaf onze flat op 6 hoog mooi te zien is!

Artikel lezen
20 Reacties tonen
Blog image

De mama die zich soms papa voelt

Van thuisblijfmoeder naar fulltime mama

Mijn pubertijd beschrijf ik als een donkere periode waarin ik verkeerde keuzes maakte: opleidingen waar ik geen motivatie voor vond en dus ook niet af maakte en later sollicitaties waar het niet verder kwam dan een afwijzing. Totdat ik vrijwilligerswerk vond waar ik op mijn plek was, maar het leven gebeurde en ik raakte zwanger. Na de zwangerschapsverlof besloot ik om thuisblijfmoeder te worden. Ik vond dat ik dag en nacht voor mijn kinderen moest zorgen en er voor ze moest zijn. Het huishouden en de kinderen hadden ineens al mijn prioriteit.

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image

Verdriet mag er zijn

Van een fijne zwangerschap naar een plotselinge bevalling in kritieke levenstoestand. De hele tijd ging het door mijn hoofd: ‘kom er alsjeblieft niet al uit’, maar de natuur besloot, de baby moest eruit omdat het moest blijven leven. Het persen zelf was in 10 minuten klaar. Ik heb geen 1 keer het bekende baby huiltje gehoord als teken van leven.

Artikel lezen
0 Reacties tonen