Profile icon Profiel News icon Posts (15)
Blog image
  • Mama
  • Nieuws
  • Voeding
  • post_picture

Recept: Aubergine snack stick

Inspiratie om met aubergines aan de slag te gaan!

Aubergines, wat doe je daar nou mee? Koken kan niet, dus wordt het bakken of grillen, eventueel in een lasagne gooien, maar meer dan dat kon ik niet verzinnen. Dus speurde ik goede oude Google af op zoek naar inspiratie. Al snel kwam ik op een bijzonder smakelijk uitziende snack, die ik moest en zou uitproberen. Kijk maar mee naar mijn eigen variatie op aubergine sticks.

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image
  • Kind
  • post

Traagschuim voor je baby?

Trendy Mommy mag een medische traagschuim boxkleed of matje weggeven, dat het ontwikkelen van een voorkeursligging voorkomt

Een synoniem voor heerlijk luxe slapen: een medisch traagschuim matras. Het wordt de afgelopen jaren steeds meer geproduceerd en verkocht; en wordt vaak in de zorgsector gebruikt. Deze matrassen vormen zich naar elk lichaam en houding, terwijl ze blijven ondersteunen en stabiliteit geven. Nou ontdekte ik een site waar traagschuim matjes ook voor de allerkleinsten onder ons verkocht worden, want als deze medische traagschuim goed voor ons is, dan in het zeker goed voor de allerkleinsten onder ons.

Artikel lezen
11 Reacties tonen
Blog image
  • Baby
  • post

Draagzakken, wel of niet?

Wat vinden jullie van kindjes in draagzakken dragen?

Als het van wetenschapper en auteur Jared Diamond afhangt, dan moeten westerse ouders de opvoedingstechnieken van de traditionele stammen uit Afrika en het Amazonegebied volgen. Volgens hem moeten ook wij onze kinderen rechtop dragen en naar voren laten kijken, want dat stimuleert hun ontwikkeling. Maar is dat ook echt zo?

Artikel lezen
14 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • post

Shoppen voor heel weinig geld?

Al kende in Zeeman en Wibra, pas onlangs ontdekte is Action en vorige week ook de Big Bazaar, budget shoppen, WooHoo!

Er zijn genoeg momenten wanneer ik de volle prijs voor en product betaal, zonder er echt bij stil te staan dat het wel echt heel veel geld is. Een mascara van 40 euro, een foundation van 50, een simpele nagellak van een eurootje of 15…Dat geld moet wel ergens vandaan komen hoor! Maar wist je dat je in budget winkels ook goed terecht kunt voor A merken voor heel weinig geld?

Artikel lezen
18 Reacties tonen
Blog image
  • Kind
  • Voeding
  • post

Vlekken van babyvoeding verwijderen?

Hoe verwijder je vlekken van babyvoeding, welke producten gebruik je?

Wanneer je kindje ongeveer een half jaar oud is begin je verschillende hapjes te geven waarbij gekleurde groente en fruit hapjes dagelijks op het menu van je baby komen te staan. Het ontwikkelen van je kleine babytje, waarbij ze van melk naar vast voedsel overgaan is lang niet altijd even makkelijk. Baby's spugen nou éénmaal; bovendien moeten ze met een lepeltje leren eten, aangezien ze bij het drinken van een flesje een bepaalde beweging met hun kleine tong maken, terwijl deze juist een lepel uit het mondje duwt. Dit kan voor voor jou als mama frustrerend zijn, maar is voor de kleine ook niet leuk: des te meer ze een hapje proberen te nemen, des te verder ze het lepeltje en eten uit het mondje spugen.

Artikel lezen
1 Reacties tonen