10 jaar geleden

Echt jammer dat je er voor kiest om zo te reageren. Je denkt namelijk te weten wat mijn beroep is en wat hobby is. Nee, ik krijg hier niet voor betaald, gesponsorde content MOET ik melden en mag ik alléén op mijn eigen site plaatsen, dus op http://trendymommy.nl Hier (op mamaplaats) plaats ik oa. tips en dat is wat mijn bovengenoemde bogpost was: een tip. Wel een copy paste van mijn site, dus zit er wel een affiliate link bij, ik zal hier in de toekomst aan denken. (al was de affiliate link een traffic teller, maar ik vermoed dat je daar nog minder vanaf weet, gezien je reactie) Ik verkoop niks, dwing je tot niets, dus als mijn blogs je niet bevallen mag je ze gerust overslaan, die luxe hebben we allebei. Zo jammer, ik kom hier met een positieve vibe en van dit soort reacties krijg ik een zure smaak in mijn mond.

10 jaar geleden

Sorry, maar ik kan zien dat je wel betaald krijgt voor deze blog (Zanox affiliate marketing link). Vind ik prima, maar waarom geef je dat niet gewoon toe?

10 jaar geleden

bedankt voor je tip.. Ik heb al sinds mijn oudste (11 jaar) heel veel bij hema gekocht qua slaap en ondergoed.. Het blijft gewoon netjes van kwaliteit zelfs na 80 x wassen.. Mijn kleinste van bijna 1 jaar draagt nu nog slaapzakken die mijn oudste dochter ook gedragen heeft..

10 jaar geleden

Nee, ik krijg pers informatie van allerlei merken, omdat ik een eigen site heb. De informatie die ik interessant vind deel ik graag met anderen en ik ben echt blij met Elena's nieuwe slaapzak. Je mag het natuurlijk onzin vinden, is je goed recht!