Snap
  • Kind
  • post

Traagschuim voor je baby?

Trendy Mommy mag een medische traagschuim boxkleed of matje weggeven, dat het ontwikkelen van een voorkeursligging voorkomt

Een synoniem voor heerlijk luxe slapen: een medisch traagschuim matras. Het wordt de afgelopen jaren steeds meer geproduceerd en verkocht; en wordt vaak in de zorgsector gebruikt. Deze matrassen vormen zich naar elk lichaam en houding, terwijl ze blijven ondersteunen en stabiliteit geven. Nou ontdekte ik een site waar traagschuim matjes ook voor de allerkleinsten onder ons verkocht worden, want als deze medische traagschuim goed voor ons is, dan in het zeker goed voor de allerkleinsten onder ons.

Medisch traagschuim wordt in ziekenhuisbedden, invalidezitjes en 2000 a 3000 euro Zweedse matrassen gebruikt, omdat het met je lichaam mee vormt, druk verlaagt, hygiënischer is en dat allemaal door een gecompliceerd celstructuur dat bij warmer worden uitzet en elastischer wordt. Maar waarom heeft je baby dit nodig?

SudiBaby – boxkleden en matjes tegen vorming van voorkeursligging.
Een baby heeft de beste balans tussen zachtheid en ondersteuning nodig. In de eerste maanden brengt een kindje het grootste deel van zijn tijd liggend door en het lichaampje is volop in ontwikkeling. De boxkleden en matjes van Sudi zijn gevuld met traagschuim en ontwikkeld op advies van een kinderfysiotherapeut van het MMC en ideaal voor kinderen met en zonder een voorkeurshouding.



Lees het volledige artikel hier, doe mee met de winactie en maak kans op een matje of boxkleed twv 80 euro!

http://trendymommy.nl/

10 jaar geleden

Laat dan een reactie hier --> http://trendymommy.nl/baby/tip-3/ achter, dan kan ik je mailen mocht je gewonnen hebben!

10 jaar geleden

Ik vind het wel super interessant en wil het zeker voor in de box proberen!

10 jaar geleden

Ik ben eigenwijs, maar ik dat het gegoten is zegt niets over de afkoeling van je kindje. Ik vind ook niets over de beluchting van het matrasje terug. Niet echt wetenschappelijk onderbouwd. Dat het fijn ligt geloof ik wel. Maar ik moet niet denken aan zaken als wiegendood. En daar zou ik me zorgen over maken. Misschien ten onrechte....

10 jaar geleden

Dat is precies de reden dat ik niet zo maar voor traagschuim zou kiezen. Eerst dat soort gegevens. Ik heb zelf jaren in het sophia kinderziekenhuis gewerkt en ik weet maar al te goed, hoe vaak nieuwe artikelen werden getest met de beste bedoelingen. Maar dat ook veel produkt eigenschappen buiten de scope van het onderzoek vielen. Dan werd het produkt goed getest waar voor het ontwikkeld was. Maar op een later tijdstip kwamen er dan vaak andere problemen naar voren. Waar men tijdens onderzoek niet naar gekeken had. Dus ik ben niet zo happig hier op.