Profile icon Profiel News icon Posts (2)
Blog image
  • Kind

Een peuter die niet naar school wil

Sinds een maand zijn we gestart met het wennen op school met onze bijna 4-jarige zoon. Al ruim een half jaar zit hij zich thuis te vervelen.

Sinds hij zich thuis zo zit te vervelen leeft bij mij de gedachte dat hij eraan toe is om naar school te gaan. Hij is ook erg leergierig; hij kent al veel letters van het alfabet, klok kijken vind hij al erg interessant en hij kent al sinds hij 2,5 jaar is alle automerken en herkent de auto's niet alleen aan het logo maar ook het model. Kortom een slim jochie die nodig geprikkeld en uitgedaagd moet worden en gevoed met nog meer wetenswaardigheden. In mijn ogen dus rijp voor school!

Artikel lezen
7 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Ongewenst fulltime moeder...

Het is inmiddels bijna 5 jaar geleden dat ik voor het laatst voor een werkgever werkte...

Begin juni 2010 was ik 19 weken zwanger en kreeg ik van mijn baas te horen dat er na het einde van mijn contract (eind aug 2010) geen plek meer voor me was. Ik gaf leiding aan huishoudelijke medewerkers in de huishoudelijke zorg. De overheid ging steeds verder met bezuinigen en aangezien ik de enige met een tijdelijk contract was, moest ik weg. Ik had de bui al wel een beetje zien hangen, maar ja, ik bleef hoopvol. Het was toch nog best slikken toen ik het te horen kreeg. Ik herpakte mezelf snel, want ik was immers zwanger. Ik had zelf al wel ingeschat dat ik voor de bevalling toch niet meer aan het werk kwam en was van plan het er maar lekker van te nemen.

Artikel lezen
8 Reacties tonen