Profile icon Profiel News icon Posts (7)
Blog image
  • Zwanger
  • Gezond

Soms zitten de dingen gewoon niet mee in het leven..

Hoeveel kan een mens nou eigenlijk hebben? Nou ik kan je vertellen, ik heb het soms echt heel erg moeilijk!

Begin 2015 kreeg ik een brief op de mat, het was een uitnodiging van het bevolkingsonderzoek voor baarmoederhalskanker. Nu had ik wel al een paar klachten zoals vermoeide benen, tussentijdse bloedingen en elke keer als ik bovenop lag tijdens de seks moest ik bloeden.

Artikel lezen
11 Reacties tonen
Blog image
  • Baby

Een lief babyslaapje

De lieve geluidjes en bewegingen die je in je slaap maakt. Ik kan er uren naar kijken en luisteren. Wat hou ik toch veel van je lieve schat!

Daar lig je dan in je schatttige poezen boxpakje naast me in bed. Met je armpjes omhoog, voldaan van de flesvoeding. Lekker op papa zijn plekje want hij is toch aan het werk. In een diepe slaap, maar af en toe een lief geluidje kreunend omdat je zo vol zit.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger
  • Gezond

De horror van PUPPP tijdens de zwangerschap

De ziekte van PUPPP komt bij een op de 250 zwangerschappen voor. De ziekte staat ook wel bekend als zwangerschapsjeuk. De eeuwige jeuk....

Je kunt wel met een gerust hart zeggen dat ik een horror zwangerschap achter de rug heb. Bijna elke controle in het ziekenhuis was er wel iets. Wat begon met een verhoogd risico op het syndroom van Down, vervolgd door het plaatsen van een pessarium in verband met een te korte baarmoederhals, tot een cyste in de hersenen, gekleurde darmpjes en zelfs de ingewanden in de buik van madame die gespiegeld bleken te zijn. Nadat ik een suikertest had gedaan en een hartfilmpje moest laten maken omdat mijn eigen hartslag onregelmatig klopte heb ik mezelf getrakteerd op 6 weken zwangerschapsverlof in plaats van de 4 weken die ik altijd heb geroepen. Lekker 2 weken extra luieren op de bank, afspraken maken, zwangerschapsshoot, zwangerschapsmassage, gipsbuik, alles kon ik in deze twee extra weken doen omdat ik daar nu nog de kracht voor had.

Artikel lezen
1 Reacties tonen