7 jaar geleden

Heerlijk zijn die 'ik-momentjes'. Die moet je gewoon af en toe even inplannen. Er zijn ook sporten die iets rustiger zijn en dus beter voor je herstel. Lekker een stuk fietsen bijvoorbeeld.

7 jaar geleden

Precies wat ik wilde zeggen! Super dat je sporten ook echt als me-time ziet. Dat is het ook! Maar 7,5 week na je zwangerschap en bevalling al weer hardlopen.... Dat vindt je bekkenbodem niet zo fijn hoor! Dat kan op latere leeftijd problemen gaan geven... inderdaad even een paar weekjes langer wachten daarmee. Tig andere leuke manieren om lekker te bewegen! Ga zo door wat dat betreft!

7 jaar geleden

Super goed dat je lekker aan het bewegen bent geslagen! Even een tip: na 7,5 week gaan hardlopen komt niet perse je herstel ten goede. Der mate high impact trainingen kun je beter pas beginnen na 12 weken na de bevalling. Anders heb je later meer kans op verzakkingen en pijn gerelateerde klachten aan je bekken.

7 jaar geleden

Papa kan het eigenlijk wel hoor, maar hij is nog een beetje onzeker ???? En misschien gebruik ik de woorden 'geef mij maar' ook wel iets te vaak als ze begint met huilen.