7 jaar geleden

Mijn dochter was 4 maanden toen ze ze kreeg...we zijn nu een maand verder en ze heeft nergens last van gehad. Niet rood, niet ontstoken geweest geen last met kleertjes aan en uit over der koppie...niks! Zou het zo weer doen! En mn andere kinderen kregen ze zelfs al met 6 weken maar dat is 20 jaar geleden. En nooit spijt gehad.

7 jaar geleden

Hahaha leuk stuk! Herken mezelf in vele punten. Vind het fantastisch staan! Wij kiezen er zelf liever voor om te wachten tot ze zelf wil .... of niet.

7 jaar geleden

Inderdaad, Dat viel me ook al op. Je kind pijn doen om mensen die je type mensen niet zijn te sarren. Wauw, gewoon wauw.

7 jaar geleden

Tja...ongeacht van wat je mening is over hoe mooi of lelijk het staat... Ik zou het alleen al nooit doen omdat een kennis van mij iets meemaakte wat ik nooit mee zou willen maken. Zij vond haar kindje (met speciale babyoorbellen!) in haar bedje terug in een plas bloed. het kindje had een oorbelletje uitgetrokken en ingeslikt. het oorbelletje had de slokdarm beschadigd dus ze konden meteen door naar het ziekenhuis. En dat alleen maar omdat mama het zo schattig vond staan...