Profile icon Profiel News icon Posts (15)
Blog image
 • Kind
 • Babyspullen
 • post

Allemaal Dezelfde Kleding

Alle jongens op school lijken wel dezelfde garderobe te hebben!

Het lijkt haast wel of alle jongens bij Casper op school zo’n beetje dezelfde dingen in de kledingkast hebben hangen; namelijk de halve H&M collectie! Tsja, ik kan de moeders natuurlijk geen ongelijk geven.. ik koop er ook 80% van de kleding van mijn zoon. Het is goedkoop en ik ben verslaafd aan het SALE gedeelte op de website.. die koopjes! Vijf euro voor een broek, vijf euro voor een trui! Zo verslaafd ben ik eigenlijk dat ik mezelf een verbod op gelegd van honderd dagen. Inmiddels ben ik halverwege!

Artikel lezen
17 Reacties tonen
Blog image
 • Kind
 • post

Klasgenootjes op Bezoek

Heel leuk dat kinderen met mijn zoon willen spelen, maar ook best spannend!

Sinds kort is het continue raak hier; mag ik bij Casper spelen? Mag Casper bij mij spelen? Mag … bij ons spelen? Super leuk natuurlijk want stiekem ben ik heel erg trots dat mijn zoon met zoveel verschillende kinderen op kan schieten en dat zij hem blijkbaar ook aardig vinden. Maar tegelijkertijd vind ik het ook best spannend!

Artikel lezen
6 Reacties tonen
Blog image
 • Mama
 • Babyspullen
 • post

Slonzige Moeder

's Winters ben een slonzige moeder.. herkenbaar?

Vooral in de winter maak ik me er schuldig aan; slonzig zijn! Ik neem geen tijd voor mezelf en laat make-up en trendy kleding achterwege. 's Ochtends geen tijd om er wat van te maken en gewoon aanschieten wat comfortabel zit en voor handen is. Ik woon al weer maanden in capuchontruien en pulli’s en daarbij draag ik dan het liefst mijn oude rafelige spijkerbroek.

Artikel lezen
6 Reacties tonen
Blog image
 • Kind
 • post

To Squla or not to Squla?

Zou dat wat voor mijn kleuter zijn? Iemand ervaring?

Casper zit heel graag achter de laptop. Meestal kijkt hij dan filmpjes op Youtube (graafmachines, hijskranen, autowastraten en glazenwassers zijn enkele van zijn favoriete onderwerpen) of speelt hij spelletjes. Nu komt regelmatig de reclame van Squla langs op tv en dan roept hij altijd; "Dat moeten we hebben!" Nu zegt hij dat bij veel dingen hoor, maar langzamerhand word ik toch wel nieuwsgierig. Zou dit wat voor hem zijn? Ik heb liever dat hij wat educatiefs doet op de laptop dan dat hij weer dezelfde filmpjes kijkt. Bovendien lijkt het me een mooi systeem omdat de resultaten worden bijgehouden. Echt duur is het niet.. maar aan de andere kant, als Casper er na een week of een maand genoeg van heeft, zit ik er dus wel een jaar aan vast en dat vind ik wel zonde van het geld. (Het lidmaatschap voor een half jaar kan enkel in één keer worden betaald, maar ik betaal liever in termijnen) Jammer dat er geen proeflidmaatschap is voor één of twee maanden.. al geldt er wel een 30 dagen - niet goed geld terug regeling. Ik ben toch wel erg benieuwd dus leun nu een beetje naar de "doen!" kant, maar zeker weten doe ik het nog niet! Ik ga het er vanmiddag nog eens goed met Casper over hebben. Zijn er hier misschien moeders (of vaders natuurlijk!) met ervaring met Squla? Dan hoor ik dat natuurlijk graag!

Artikel lezen
8 Reacties tonen
Blog image
 • Kind
 • post

Kleutermans is een Flasher

Ik word helemaal gek van mijn kleuter, die zijn broek naar beneden trekt op openbare plaatsen!

Pfff.. veeg mij maar op. Wat vindt mijn kleuter toch zooo geweldig aan zijn geslachtsdeel? Ik word er helemaal gek van. Sinds een half jaar is het woord "piemel" hier dagelijkse kost. Het is om te lachen en je kunt er anderen mee aanspreken (vindt kleutermans) Uit alle macht probeer ik een oplossing te vinden, maar ik krijg het niet uit zijn vocabulaire. En vandaag ging hij weer eens een stapje verder. Hij heeft tijdens het buitenspelen zijn broek naar beneden getrokken. Ondanks dat ik hem wel duizend keer heb verteld dat hij dat niet moet doen. Een poosje terug heeft hij dit namelijk een aantal keer eerder gedaan (een keer op zijn kamer toen er andere kinderen op bezoek waren en een keer toen hij met opa in de speeltuin was) En aan mij laat hij het thuis ook heel vaak zien. Keer op keer zeg ik dat ik het niet wil, maar hij luistert gewoon niet.

Artikel lezen
8 Reacties tonen