Profile icon Profiel News icon Posts (7)
Blog image
  • Zwanger

Bekkeninstabiliteit, ischias en de 20 weken echo

Iedereen zegt tegen mij: "Geniet ervan!" Maar waarvan? Van de misselijkheid? De enorme pijn in mijn rug en bekken? Ik voel me bijna schuldig

Iedereen zegt het tegen je als je zwanger bent: "Geniet ervan!". In het begin dacht ik echt; waar moet ik van genieten? Ik ben in het begin heel beroerd geweest en stond ik elke avond in de spiegel naar mijn buik te kijken. Er was toen nog niks te zien, laat staan dat ik al een klein plopje voelde. Wáár moet ik van genieten?! Vertel het mij, want ik weet het soms even niet! 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

De termijnecho & de reacties op onze zwangerschap...

Bijna de termijn echo, YES! Toch wel weer spannend, ook al heb ik vertrouwen in mijn lichaam en de kleine dat het goed gaat en zit.

Wat duren die dagen dan toch lang, wachten op de termijnecho! Ook nu vond ik het best wel weer spannend, zou het hartje nog kloppen? Zou de kleine goed groeien? Hoe dichterbij de echo, hoe spannender ik het vond worden...

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Het grote nieuws delen & de eerste echo

Oh wat is het toch lastig om dit nieuws voor ons te houden... Daarom besloten we om redelijk snel het nieuws te delen met onze families!

Oh wat is het toch lastig om dit nieuws voor ons te houden... Daarom besloten we om redelijk snel het nieuws te delen met onze families! We wisten nog niet precies hoever ik was maar toch vond ik dat ze het moesten weten. Het nieuws wilde ik delen, mijn geluk maar ook mijn zorgen. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Lang wachten wordt beloond!

Nadat ik positief had getest, moesten wij nog een "lange" tijd wachten voor wij "eindelijk" terecht konden bij de verloskundige. SPANNEND!

Zoals ik in mijn vorige blog al vertelde had ik op een vrijdagavond positief getest. Zo onverwacht als dit nieuws kwam en wij het toch ook echt even moesten verwerken, werd ik langzaam aan mega enthousiast. Ik heb altijd de droom gehad om mama te mogen worden, om ooit zwanger te zijn en nu was het zover! Eerder dan gepland en verwacht, maar oh wat bijzonder!

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

De avond die onze leven even op de kop zette

In februari ben ik overgestapt naar een andere pil. Nooit geweten dat dit deze gevolgen zou hebben...

Het is februari. Ik moest sowieso al naar de dokter en ik dacht, ik kaart gelijk aan dat ik last heb van de bijwerkingen van deze pil. Aangekomen bij de dokter heb ik dit gelijk aangekaart en hij vertelde mij dat ik waarschijnlijk niet zo lekker in mijn vel zat door de hoeveelheid hormonen van de pil. Hij raadde mij een andere pil aan, met een stuk minder hormonen. Gelijk vraag ik of het gelijk veilig was en hoe ik de overstap moest maken van mijn huidige naar de nieuwe pil. De dokter legt mij uit dat ik diezelfde avond gelijk de nieuwe pil kon slikken en die strip af moest maken. Zo gezegd, zo gedaan.

Artikel lezen
4 Reacties tonen