Profiel Posts (7)
Blog image

Wat gaat de tijd hard

Wat gaat de tijd hard, de oudste binnenkort naar de peuterspeelzaal en de jongste bijna een jaar

Zonder dat je het door hebt, gaat de tijd zo hard. Mijn oudste Danny is in Juni bij het consultatiebureau geweest en daar kwam uit dat hij toch wel achter loopt met taal. Nu heeft hij een VVE indicatie gekregen en moet dat naar de peuterspeelzaal voor 3 dagdelen per week. Vanaf december gaat hij daarheen. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Langzaamaan keert de rust terug in huis

Met een baby en een kleuter die midden in een sprongetje zat was het heel druk, nu langzaamaan keert de rust terug.

Een tijd geleden was mijn oudste zoon Danny erg druk, heel baldadig, bijten, slaan, snel huilen als hij iets niet mocht. Hij had toen ook last van ooronstekingen. Ik vond dat toen heel lastig, zeker omdat hij ook veel aandacht vroeg als ik net de jongste Logan aan het voeden was. Er was veel strijd in huis. 

Artikel lezen
6 Reacties tonen
Blog image

middenooronsteking en een sprongetje :(

mijn oudste zoontje heeft en een middenooronsteking en zit midden in een sprongetje, erg vermoeiend en soms weet ik echt niet wat ik moet.

al een paar weken weet ik niet wat ik met mijn oudste zoontje aan moet. Hij slaat, bijt, als hij zijn zin niet krijgt gaat hij huilen of met zijn hoofd op de grond bonken. Nou is het hele grote kans dat hij midden in een sprong zit, hij is bijna 2 jaar. Vorige week had hij elke keer hoge koorts en bij de huisarts bleek dat hij middenoorontsteking had, om te beginnen druppels, maar zaterdagnacht had meneer 40,2 en huilde alleen nog maar, dus wij naar de Hap en hij is nu aan de antibiotica. De koorts zakte snel maar zijn gedrag verminderd niet. Ik dacht nog even zou dit al een tijd spelen en zijn gedrag verklaren. Maar het wordt niet minder. 

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image

voor het eerst naar de nieuwe gastouder

weer begonnen met werken, de mannetjes gaan naar de opvang, voor Danny nieuw omdat het een nieuwe gastouder is en voor logan de eerste keer.

En na 3 maanden weer aan het werk, dus de kinderen naar de gastouder. Danny was dit al gewend en is erg makkelijk, je kan hem overal achterlaten als er maar speelgoed is en als ik hem kom ophalen, gaat hij weer zo mee en zwaait gezellig naar de gastouder. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

hoe ik het vind om borstvoeding te geven

mijn ervaring met borstvoeding, de voor en nadelen, hoe ik het zelf vind

Ik heb mijn oudste zoon borstvoeding gegeven tot 11 maanden, helaas was het toen op, ik was zwanger van mijn tweede zoon en binnen 2 maanden kwam er niks meer uit. Gellukkig had ik een flinke voorraad in de vriezer en heeft hij het tot 12 maanden nog gehad en kon over op de gewone melk. Het is gek om er dan mee te stoppen. ondanks de energie die het kost. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen