Snap
  • Baby

voor het eerst naar de nieuwe gastouder

weer begonnen met werken, de mannetjes gaan naar de opvang, voor Danny nieuw omdat het een nieuwe gastouder is en voor logan de eerste keer.

En na 3 maanden weer aan het werk, dus de kinderen naar de gastouder. Danny was dit al gewend en is erg makkelijk, je kan hem overal achterlaten als er maar speelgoed is en als ik hem kom ophalen, gaat hij weer zo mee en zwaait gezellig naar de gastouder. 

Heerlijk is dat, maakte me nog wel een beetje zorgen, want hij is 16 weken lang veel thuis geweest en omdat er voor 2 kindjes geen plek was bij de vorige gastouder moesten we op zoek naar een nieuwe. Maar hij vindt het allemaal prima.

Voor Logan vond ik het wel wat spannender, ik was bang dat hij daar niet goed zou drinken, omdat de eerste keer dat ik hem achter liet bij familie hij erg slecht dronk. En hij natuurlijk een slechte start gemaakt heeft en  drinken is voor hem echt belangrijk. zodat hij goed groeit en aankomt. Maar ook hij doet het super, drinkt zijn flessen leeg, mooi om de 3 uur. 

mijn eerste dagje werk was gelijk zo druk dat ik me niet eens druk heb kunnen maken en toen ik binnenkwam en danny lekker zag spelen en Logan met grote ogen om zich heen zag kijken en er zelfs een lach met geluid erbij kwam, was dat voor mij genoeg om mijn zorgen weg te nemen. 

Ik vind het ook wel lekker weer aan het werk te kunnen. ik ben helemaal gek van die mannetjes, maar ook me werk vind ik heel leuk en nu ik gezien heb hoe goed het gaat kan ik ze met een gerust hart achterlaten :)