Profile icon Profiel News icon Posts (10)
Blog image
  • Mama
  • Relatie

Papa noemen als het je papa niet is

Het zoontje van een vriendin van mij noemt haar vriend "Papa" terwijl het helemaal niet zijn vader is. Ik vind dat raar.

Door al deze hectiek rondom Mattie en zijn vriendin, is er bij mij ook iets opgevallen. Mijn vriendin heeft een zoontje van 6. Ze heeft nu een jaar met een nieuwe vriend en de biologische vader is nog veel in beeld en heeft het zoontje bijna elk weekend. 

Artikel lezen
27 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Babyspullen

Plekje voor de vrijmarkt eisen: liever niet!

Ja hoor. Ik stap mijn voordeur uit en recht voor ons op de stoep: "VRIJMARKT GERESERVEERD VOOR XAVI". Top. Echt helemaal top.

Het was vrijdagmiddag 12 uur. Nog 4 dagen en 22 uur te gaan tot de vrijmarkt op Koningsdag, Kids zijn met papa de deur uit en ik nam een dagje voor mezelf. Ik ging mijn nagels laten doen, naar de kapper, misschien nog een beetje winkelen. Ik had er zin in! Toen ik realiseerde dat het al 12 uur was, moest ik haasten. Ik pakte mijn sleutels en liep haastig de voordeur uit. Lichten uit? Check. Deur op slot? Check. Duct tape, bordjes en stoepkrijt op de stoep? Eh. Check?

Artikel lezen
16 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Relatie

Berichtje van zijn ex-vriendin, what to do?

Die zag ik even niet aankomen.. Ik open mijn Facebook en vind een wel heel apart berichtje..

Voordat ik samen was met mijn huidige vriend/partner/vader van mijn kids, had hij 6 jaar lang een relatie met Stephanie. Ze leek mij een heel aardig meisje en best knap ook. Hij zei dat het niet goed klikte tussen hun. Zij wilde geen kinderen en hij wilde niets liever dan dat. Toen hij mij ontmoet had, wist hij het meteen: "ik ga met haar trouwen!" Nou is het trouwen er nog niet van gekomen, maar ik ben dolgelukkig met hem!

Artikel lezen
74 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

Universitair onderzoek: kind ziet zwarte piet positief

Ik ben altijd een soort van Zwitserland geweest als het om de Zwarte Pieten discussie gaat, maar dit opende wel mn oogjes een beetje..

Het blijkt dus dat kinderen Zwarte Piet helemaal niet associeren met een donkere huidskleur. Die valt vaak niet eens op.. Ook zijn ze erg positief over Zwarte Piet. Ze vinden hem zelfs slim, hardwerkend en aardig! Wel zag 83% van de kinderen Zwarte Piet als 'hulpje'. Maar is dat nou zo erg? Ze worden toch geliefd!

Artikel lezen
1 Reacties tonen