Snap

Herenigd met een oude vriendin

Was dat even leuk! Na elkaar 10 jaar niet gezien te hebben, sloten we elkaar weer in de armen.

Toen ik van het VWO afstroomde naar de HAVO liet ik mijn beste vriendinnetje van het middelbaar achter. We spraken elkaar nog wel veel, maar het werd met de tijd steeds minder. Dus nu na 10 jaar elkaar niet gezien te hebben, hebben we elkaar een dikke knuffel gegeven.

We zijn lekker bij een restaurantje gaan lunchen met een heerlijke kopje thee (want het was zooo koud!). De kids hadden we beide achtergelaten bij de mannen en wij gingen lekker de stad in :-)

We hebben zo hard gelachen om allemaal kleine dingen die we haast vergeten waren! Het was een super dag. Enorm genoten! Nu sturen we elkaar elke week wel een leuk berichtje met de vraag hoe het gaat. Ook hebben we alweer afgesproken om met de kinderen een leuk dagje uit te doen! 

Heb jij nog contact met jouw oude schoolvriendinnen?

7 jaar geleden

Zonder vraagtekens aan het eind! :D

7 jaar geleden

Toen ik 16 was leerde ik een van mijn beste vriendinnen kennen. Toen woonden wij beiden nog in Limburg en waren we vanaf dag 1 zowat dagelijks samen. Zij werd al vrij jong zwanger maar toch zagen we elkaar nog steeds veel. Op een gegeven moment verhuisde zij met haar gezin naar belgie en leerde ik mijn partner kennen en verhuisde naar Gelderland. Toen zagen we elkaar steeds minder vaak en uiteindelijk hadden we elkaar zo'n 6/7 jaar niet meer gezien of gesproken. Totdat ik een mail kreeg van een van haar nichtjes dat ze een vrijgezellen weekend aan het plannen waren en dat ze mij ook heel graag mee wou hebben. Het was een top weekend in Dublin en later een hele mooie bruiloft. Ik vond het heel bijzonder dat ze na jaren geen contact me toch graag bij deze bijzondere dagen we bij wou hebben. Nu hebben we weer geregeld contact en als we bij elkaar zijn dan is het alsof er geen tijd voorbij is gegaan ????

8 jaar geleden

Leuk is dat! En ook dat je dan merkt dat zelfs de tijd echte vriendschap niet uit elkaar kan houden! Ik heb zelf nog contact met 2 vriendinnen van de basis school, waarvan 1 mijn beste vriendin is. Ook wel periodes minder tot geen contact gehad, maar gelukkig nu wel deel van elkaars leven!