Profile icon Profiel News icon Posts (111)
Blog image
  • Kind

Zorgzaam kind ......

Iemand verzorgen; minispruitstijl! Lekker op zijn eigen manier en zo lief.

Hmmm, minispruitje wil met mij spelen. Eerst moet er in mijn mond en keel gekeken worden en niet zomaar natuurlijk! Dat gaat in minspruitstijl! Met een rood, bijna stroboscopisch knipperend lampje, waar ik bijna een aanval van krijg, wordt er in mijn mond geschenen. Mijn tong, tanden en huigje worden aan een onderzoek onderworpen.

Artikel lezen
5 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

School barst uit zijn voegen

De school van mijn oudste zoon barst bijna uit zijn voegen, doordat de directie weigert een leerlingenstop door te voeren.

Mijn oppaskindje ging voor het eerst naar school, vanaf de 2e week mocht ik haar naar school brengen. De school had een kleuterplein voor groep 1 en 2, 2 klassen dus, samen ongeveer 50 leerlingen. Aan de andere kant van de school was een plein voor de kinderen van groep 3 tot en met groep 8, 6 klassen dus, samen ongeveer 150 leerlingen.

Artikel lezen
9 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

Gepruts met loombandjes

Hoera, weer een nieuwe rage: loombandjes! Je kunt er van alles en nog wat van maken.

Hoera, weer een nieuwe rage: loombandjes! Je kunt er van alles en nog wat van maken. Je kunt er op verschillende manier armbandjes mee maken, armbandjes die namen dragen als 'triple link chain', 'fishtail', 'chinese fingertrap' of het prachtig klinkende 'starburst', maar ook allerlei beestjes zijn er te frutselen.

Artikel lezen
6 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

Mijn zoons zijn voetbalgek!

Het WK voetbal is losgebarsten! De voetbalgekte mag weer beginnen. Er is VOETBAL!!

Het WK voetbal is losgebarsten! De voetbalgekte mag weer beginnen. Hele straten in het oranje aangekleed, vlaggen wapperen fier in de wind, Nederland is nooit zo patriottistisch als wanneer oranje mag voetballen in het WK of in het EK. Dat er in de tussentijd ook nog heel verdienstelijk wordt gehockeyd doet er voor velen helemaal niet toe, want er is VOETBAL!!!!

Artikel lezen
3 Reacties tonen