Snap
  • Kind

Zorgzaam kind ......

Iemand verzorgen; minispruitstijl! Lekker op zijn eigen manier en zo lief.

Hmmm, minispruitje wil met mij spelen. Eerst moet er in mijn mond en keel gekeken worden en niet zomaar natuurlijk! Dat gaat in minspruitstijl! Met een rood, bijna stroboscopisch knipperend lampje, waar ik bijna een aanval van krijg, wordt er in mijn mond geschenen. Mijn tong, tanden en huigje worden aan een onderzoek onderworpen.

Daarna zijn mijn oren aan de beurt. Het schijnt dat ik bijzonder interessante oorharen heb. Gelukkig mag ik daarna ook zijn oorharen aanschouwen, het feest kan niet op.

Vervolgens wordt mij gevraagd of ik misschien al moe ben. Het eerlijke antwoord blijkt het foute antwoord te zijn. Er wordt mij vriendelijk, doch streng verzocht om op de bank te gaan liggen. Ik wordt in slaapt gesust met een slaapliedje dat uit volle borst wordt gezongen ... en nog eens gezongen, want hij was even de tekst kwijt. Daarna besluit meneer dat hij wel mijn knuffel kan zijn en drapeert zichzelf over mij heen.

En zo liggen we samen nog even op de bank. Niet te lang, daar is geen geduld voor, maar eventjes gezellig tegen elkaar aan. :D

9 jaar geleden

Wat lieffffff...heerlijk zo een droppie

9 jaar geleden

Ja heerlijk!

9 jaar geleden

Leuk hè, kinderen!! :-)

9 jaar geleden

Wat een lief verhaaltje. Lekker om soms even te knuffelen met die kleine druktemakertjes!