9 jaar geleden

onze woonkamer is veranderd in Holland House dus een hoop te zien voor onze 9 maanden oude zoon. Voor hem hebben we een oranje strandbal en een kleine roodwitblauworanje bal en met beiden gaat hij door de hele woonkamer tijgeren. een rollende bal vind hij momenteel 1 van de leukste dingen om te zien en om ermee te spelen. Zodra de tv aanstaat, kan hij heel gebiologeerd zitten kijken naar wat er allemaal gebeurd op tv, al die kleuren en bewegingen op tv.

9 jaar geleden

Ja morgen is het gelukkig een betere tijd :) Ik denk dat wij vanavond nog wel even gaan kijken naar de wedstrijd van België. Want inderdaad, 'grote' wedstrijden, zoals die van Duitsland ofzo, vind ik nog wel interessant.

9 jaar geleden

Wat de media dan toch kan doen..... Maar goed! Hier wel elke dag voetbal. Vooral wedstrijden als Duitsland-Portugal en Engeland-Italië, daar smul ik ook wel van. Als hoewel Papa niet zo'n voetbal kijker is, is dat met het WK (of EK) wel anders! Ons dametje heeft het afgelopen vrijdag ook lang volgehouden om te kijken. Gelukkig mogen ze morgen om een wat normalere tijd voor kinderen voetballen. Hup-Holland-Hup!