Profile icon Profiel News icon Posts (9)
Blog image
  • Zwanger

Mogen we nu dan echt gaan genieten?

12 mei 2016. Onze dochter na 14,5 week zwangerschap verliezen (geboren met 16 weken.) Nu opnieuw zwanger en langer dan 14,5 week zwanger...

In oktober had ons meisje pas geboren mogen worden. Dan pas had ze het licht mogen zien en er mogen zijn. Helaas kwam ze veel te vroeg en was ze al in mijn buik overleden.
In plaats van onze dochter in onze armen te mogen sluiten, hielden wij een nieuwe positieve zwangerschapstest vast.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Tess

Grote schoonmaak en dan kom ik je spulletjes tegen..

Ik had zo'n zin om de kamer van je grote broer schoon te maken, op te ruimen, uit te zoeken.. Ik deed de deur van de kast open en...

en daar zag ik jou spulletjes liggen. De rompertjes van Jip en Janneke die je nooit zal dragen. De 4 pakken luiers die oma en ik alvast voor je hadden gekocht. Het mini flesje waar je nooit je melk uit zal drinken...

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Gevoel: vechten voor de ene en de andere verliezen

Onze zoon heeft twee koortsstuipen gehad en terwijl we voor Twan aan het vechten waren, glipte onze kleine uk ons door de vingers...

Maandag: Manlief aan het werk. Mijn zoontje is ziek en samen met mij thuis(ik op dit moment 16W en 1D zwanger). Wij zijn net verhuisd en onze badkamer is nog niet klaar. Gelukkig wonen mijn ouders vlakbij en na een belletje mochten Twan en ik daar gaan douchen. 
Daar aangekomen vonden mijn moeder en ik dat mijn zoontje anders dan anders was. Meestal knapt hij op van een douche, dus zijn wij (Twan en ik) onder de douche gesprongen. Mijn moeder bleef erbij, omdat ik dat had gevraagd, Twan was bij het uitkleden namelijk erg aan het trillen, alsof hij het koud had.
Twan reageerde niet positief op de douche en begon zelfs tegen mij aan te kruipen. (Dit doet hij normaal nooit, hij speelt altijd met de shampoo flessen.) Mijn moeder droogde hem af en deed hem alleen een luier om. (Hij was gloeiend heet en de thermometer gaf 39.2 aan).
Mijn moeder liep met Twan naar beneden, ik bleef nog douchen. Na een paar minuten hoorde ik een paniekerige stem van beneden. "Kom naar beneden, het gaat niet goed met Twan!"
Ik rende naar beneden, pakte de telefoon en belde 112. De ambulance kwam eraan en het voelde een eeuwigheid tot die kwam. Twan had namelijk last met ademen en was totaal zichzelf niet. Hij lag slap op de bank en liet alles toe.
Eindelijk was de ambulance er, maar gelukkig was Twan er ook weer. Het ambulancepersoneel constateerden dat Twan een koortsstuip had gehad. Geen hersenschade of iets, gewoon lekker laten slapen, maar als het weer gebeurde wel gelijk weer 112 bellen. Na alle ophef manlief gebeld en vertelt wat er was gebeurt. Hij kwam gelijk naar mijn ouders huis zei hij.

Artikel lezen
28 Reacties tonen