Snap
  • Zwanger

Hoe is het nu met ons?

Na een hevige periode van de ziekenhuisopname van Twan en het verlies van Tess gaan wij weer verder. We hebben ons oude levendje opgepakt.

Daar zijn we eindelijk weer eens. En wat is er weer veel gebeurt in de tussentijd.

Nadat wij wisten dat Tess een meisje is en er verder geen oorzaak kon worden gevonden voor haar overlijden, zijn wij op vakantie gegaan. Met zijn drietjes, Twan, mijn man en ik.
We zijn naar Duitsland geweest. Deze vakantie kwam uit de blije doos. Lekker confronterent dus.
Ook zouden wij onze vakantie gaan vieren met heel veel regen. Maar wij hebben alleen maar mooi weer gehad. Tess moet dit gedaan hebben. Twan heeft een heerlijke vakantie gehad en heeft Tess leren zeggen.
Wel zat ik met een soort stress, want ik had 12 mei de bevalling van Tess gehad. Wanneer zou ik weer ongesteld worden?
Als het echt 4 weken na de miskraam zou zijn geweest, dan moest ik de donderdag in onze vakantie ongesteld worden.
Gelukkig is dit niet gebeurt. Mijn cyclus is altijd optijd geweest en vanaf het begin regelmatig.

Na een heerlijke vakantie, vol emoties, leuke dingen doen, genieten van de zon, het reetje dat zich liet zien, zwemmen, lachende Twan en nog veel meer, kwamen wij weer thuis. Het was heerlijk, maar zeer confronterend.

Inmiddels zijn we alweer bijna twee weken thuis en hebben we besloten een volgende stap te nemen. We gaan het weer proberen! Ik ben net ongesteld geweest en als mijn cyclus net zo is zoals altijd (gelijk een regelmatige cyclus van 28 dagen) dan weten we meer...

Wel ben ik bang voor de eerste 16 weken. Straks gaat alles weer fout! Of gebeuren er in de verdere zwangerschap allemaal engen dingen. Maar misschien moet ik daar niet teveel onver nadenken. Ik zal jullie op de hoogte houden!

Liefs

7 jaar geleden

Heel dapper en ook mooi dat jullie het weer willen proberen! Heel veel succes!