Profile icon Profiel News icon Posts (12)
Blog image
  • Zwanger

''Fijne'' laatste vakantie samen....

Op zondag zit je nog lekker op de boot in de zon, twee dagen later ligt je man aan een infuus in het ziekenhuis.

Klote wasmachine! Net voor we een weekend weggaan om te zeilen met mijn ouders in Zeeland houd de wasmachine er precies bij de laatste was die ik even gedaan wil hebben mee op. Ik heb de wasmand in de ene hand en ik til de zeiknatte was er met mijn andere hand in. Helaas, te zwaar dus ik kuukel voorover. Lem pakt de wasmand over als het hem in zijn rug schiet. Rustig aan doen en hopelijk is het morgen weg. 

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Benaderen op eigen risico

Hier hormonen daar hormonen overal hormonen. Maar dan wel zoveel hormonen dat je gek van jezelf word!

'' Het zijn de hormonen die spreken'' is een term die ik vaak gehoord heb tijdens mijn hormoonbehandeling. Ergens moet ik er ook wel om lachen. Ik ben heel eerlijk als ik zeg dat ik best een opgefokt standje kan zijn hoor al is dat de laatste paar jaar een stuk minder geworden! 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Zakken met drop en fladderende vlinders

De zakken met zoute ovaaltjes zijn niet aan te smeren. Lang leve een veel te lage bloeddruk.

Dinsdag avond om 19:40 horen wij een luid paarden galop door de dopler van onze veloskundige. Nee Het zijn geen twee hartjes, wel twee hartklepjes. Elke keer dat ik nar het hartje van ons kindje mag luisteren en het goed klinkt durf ik weer adem te halen. Alles is zover in orde. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Nee, het is geen geintje!

Broodjes filet american, sushi, biefstuk, varkenshaas en carpaccio. Nee, dit heb ik tot nu toe eigenlijk niet gemist, wel iets anders!

De berichten over en biefstuk en carpaccio doen me eigenlijk vrij weinig. Ik die zo gek is op biefstuk en is opgegroeid met biefstuk op witbrood met jus als ontbijt op eerste kerstdag. Ik die carpaccio zo heerlijk vind, en me hier gewoon misselijk aan kan eten.

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Opa leeft wel, hij komt alleen niet.

In deze blog ben ik heel open over mijn gevoelens omtrent familie en wie ik bewust uit het leven van mijn kind houd.

Als meisje van dertien pakte ik binnen tien minuten al mijn spullen in en ben met mijn moeder mee gegaan. Wat daar aan vooraf is gegaan is iets wat ik naar de buitenwereld niet kan kan uiten omdat ik daar twaalf jaar later nog steeds last van heb. Plak deze scheiding maar onder het kopje ''Vechtscheiding''. Voor een aantal moet dat kopje denk ik wel genoeg zeggen. 

Artikel lezen
1 Reacties tonen