Snap
  • Zwanger

Zakken met drop en fladderende vlinders

De zakken met zoute ovaaltjes zijn niet aan te smeren. Lang leve een veel te lage bloeddruk.

Dinsdag avond om 19:40 horen wij een luid paarden galop door de dopler van onze veloskundige. Nee Het zijn geen twee hartjes, wel twee hartklepjes. Elke keer dat ik nar het hartje van ons kindje mag luisteren en het goed klinkt durf ik weer adem te halen. Alles is zover in orde. 

Of er problemen zijn waar ik tegenaan loop de afgelopen vier weken. Zeker, ik heb al twee weken elke dag vanaf een uur of drie enorme hoofdpijn, en het enige wat helpt is mijn bed in en gaan slapen. Om de volgende ochtend weer ''fris'' en fruitig wakker te worden, tot het weer drie uur is...

De bloeddruk band gaat om en al snel word duidelijk dat honderd om vijfitg absoluut niet de bloeddruk is die het hoort te zijn. Ik heb al zolang mijn bloeddruk gemeten word honderdtwintig om tachtig a negentig. Dit verklaart dus gelijk waar de hoofdpijn vandaan komt. Mijn bloeddruk is te laag en mijn zoutgehalte veel te laag. Ik nam af en toe bij een flauw gevoel wel een dropje maar heb geleerd er niet meer dan twee te nemen tijdens de zwangerschap. 

Nou, ga de zakken met zoute ovaaltjes maar gewoon inslaan, je hebt het nodig.

'S avonds gaan we lekker optijd naar bed, tv aan en een zak ovaaltjes op schoot! Onze kleine man begint zich steeds meer duidelijk te maken vanuit mijn buik. Het beste gevoel om het te omschrijven is fladderende vlinders. Dit gevoel maakt je hoofdpijn dan gelijk weer goed! 


Liefs van linds