Profile icon Profiel News icon Posts (20)
Blog image
  • Mama

Moederlijke eenzaamheid

Mijn moeder zei vroeger altijd dat ze zo 'alleen' was. Niet letterlijk genomen, maar ik snap nu dus wat ze bedoelt.

Sinds onze kleine man er is, heb ik het gevoel dat onze wereld enorm klein is geworden. We hadden een hele grote vriendengroep waar altijd spontane uitjes mee waren. Aangezien wij de eerste met een kleintje waren, vielen we al snel buiten de boot. We werden niet meer gevraagd.

Artikel lezen
34 Reacties tonen
Blog image
  • Baby

Tijd voor een nieuwe fase!

Morgen ben je echt jarig, maar vandaag nemen we al een beetje afscheid van een heel bijzonder jaar!

Nadat we gisteravond het hele huis hadden versierd keek ik even om me heen. Kippenvel kroop over m'n armen en ik slikte wat tranen weg. Vriendlief staat stil naast me en ik voel dat hij ook even slikt. Onze kleine baby'tje is straks geen baby'tje meer. Hij gedroeg zich al als een eigenwijze dreumes die nogal driftig kan worden als hem iets niet lukt, maar die verjaardag maakt het wel heel definitief. 

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Fanatieke Swappers gezocht!

Ik heb een aantal vriendinnen zo enthousiast gekregen om te gaan swappen! Wil jij ook swappen? Lees dan verder!

Swappen is een hot item! Ik en wat vriendinnen zouden graag een groep beginnen met andere mama's. Het is de bedoeling dat je een swappakket voor elkaar gaat maken, elke keer in een bepaald thema! Je mag dingen voor elkaar maken, maar je mag het ook kopen voor een minimaal bedrag van €15 (incl verzenden). Meer mag altijd, maar dat is je eigen keuze. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen