Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

Een allereerste verjaardagscadeau

De eerste verjaardag van ons kleine mannetje komt eraan. En dat gaan we vieren!

De uitnodigingen zijn de deur uit. Het verlanglijstje is gemaakt. Alle slingers zijn al in huis. Taarten zijn besteld. En dat helemaal in Woezel en Pip thema. 

Stiekem is mama heel nerveus. Een eerste verjaardag is toch wel heel speciaal. Het maakt me nu ook al aardig emotioneel want we mogen een prachtige periode afsluiten. 

Het grootste dilemma is het uitzoeken van een cadeautje. Wat geef je in nou eigenlijk aan je kind voor zijn eerste verjaardag? Toet toet's zijn leuk. Alles, maar dan ook echt alles, van Woezel en Pip is leuk. En zo zit ik een beetje bij alles wat in de speelgoedwinkel staat te bedenken dat hij dat misschien wel leuk vind. Ik hoopte stiekem dat vriendlief het dilemma wel op zou lossen, maar ook hij vindt daadwerkelijk alles leuk haha. We willen iets speciaals, maar ook weer iets waar hij wat aan heeft. Lastig dus!

Wat gaven jullie je kindjes voor hun eerste verjaardagen?

7 jaar geleden

Ons zoontje werd zondag 1, heeft van ons een mooie taart en Ajax toilettas gekregen. Het zegt hem toch helemaal niks... uitpakken van de cadeautjes die hij van vrienden en familie kreeg deed hem ook niks Haha. Veel kleding gevraagd en klein speelgoed. Van opa en oma toet toet politiebureau gehad en andere opa fisher price wereldbol.

7 jaar geleden

Mijn kleine is woensdag jarig word hij 1 en krijgt een echte grote speel truck hoe kan t anders met papa en mama als chauffeur

7 jaar geleden

Onze dochter is straks ook jarig.wij geven haar zo'n leuk driewieler met zo'n stok dr aan.super handig.wanneer ze zelf niet meer kan fietsen of wanneer te lang duurt kun je ze duwen.er zitten zelfs tuigjes aan waardoor ze er niet af kunnen vallen.

7 jaar geleden

Mijn zoon kreeg met 1 jaar een binnen fietsje van woezel en pip. Hij is inmiddels 2,5 jaar en rijd er nog meer veel plezier elke dag op!