Profiel Posts (5)
Blog image

De knuppel in het hoenderhok, daar gaan we dan

Ik voel me een vreselijk slechte moeder, dat ik deze vraag ga stellen.. Maar wat doen jullie in godsnaam de hele dag met jullie baby?

Begrijp me niet verkeerd, Tim is natuurlijk geweldig en ik vermaak me meer dan prima met hem. Hij is nu ongeveer twee uur achter elkaar wakker, waarvan ongeveer een half uur gevuld wordt door verzorgingdingen: verschonen, fles geven. 

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image

Opvang en eerste hapjes, wat een avontuurlijke week

Een week vol nieuwe indrukken en prikkels voor baby Tim: de eerste hapjes en de eerste ochtend op de opvang

Soms kijk ik naar Tim en dan schrik ik een beetje. Hij wordt zo groot, echt een jongetje al. Soms vraag ik me af of het allemaal niet een beetje te snel gaat, of ik hem dingen 'opdring' die ik zelf graag wil. Zo had ik bijvoorbeeld al een tijdje het idee dat hij wel toe is aan vast voedsel. Hij keek het eten zo ongeveer van mijn bord af, stopt alles in zijn mond en ook slapen ging even niet meer zo lekker. Zoeken op internet natuurlijk, maar de consensus was toch echt wel dat je niet voor vier maanden moest beginnen dus ik besloot nog maar even te wachten. 

Artikel lezen
6 Reacties tonen
Blog image

Wat ze je niet vertellen: de eerste weken met een baby

Goed, en dan heb je de bevalling achter de rug en ben je dus moeder (of vader)! Vet tof! Maar dan?

1. Kraamverband is tof. Zorg dat je daar meer van in huis hebt dan alleen het pak dat in je kraampakket zit, want je zult het nodig hebben. De eerste dagen had ik er rustig twee in m’n onderbroek dus dat ging hard. Sowieso is het daar beneden een behoorlijke janboel: hechtingen en uitgerektheid enzo. Tip: flesje water naast de wc voor bij het plassen. Houdt de boel mooi schoon en helpt ook tegen branderigheid

Artikel lezen
8 Reacties tonen
Blog image

Wat ze me niet hadden verteld over zwanger zijn :D

Er zijn veel dingen rondom zwangerschap waar niemand over praat. Dat klinkt heel spannend en mysterieus maar dat is het niet..

Vorig jaar november kwam ik er achter dat ik zwanger was en wat volgde was een rollercoaster ride aan ervaringen. Sommige ervaringen had ik aan zien komen, maar veel dingen overvielen me compleet. Er zijn veel dingen rondom zwangerschap waar niemand over praat. Dat klinkt heel spannend en mysterieus maar dat is het niet, het zijn namelijk vooral de stomme dingen waar ze je niks over vertellen. En daarom heb ik besloten dat wel te doen. Enjoy ;)

Artikel lezen
32 Reacties tonen