9 jaar geleden

Ja idd! Alsof je het niet zou laten weten als de baby er al is en als ze dan bellen dat ze dan verwachten te horen " nouhou. Hij is er al 2 weken... zoiets... "

9 jaar geleden

HEHE, kom ik eens eindelijk een blog tegen waar ik mezelf in herken i.p.v. alle roze glitter en sterrenstof verhalen. Jesus. Ik heb me de afgelopen 12 weken een monster gevoeld... In de ogen van alle moeders die wonderschone verhalen vertellen over hun zwangerschap was ik behoorlijk ondankbaar als ik ook maar iets van een zucht of gesteun uitte. Je moet tenslotte uitsluitend blij en gelukkig zijn dat er nieuw leven in je groeit, het is het mooiste cadeau dat je gegeven kan worden. Het, nu nog maar paar centimeter grote, wezentje maakt me anders wel 24/7 beroerd. Ochtendmisselijkheid, wat een klootzak of trut zeg... Degene die dat heeft bedacht. Zo vatten mensen nooit dat er ook vrouwen zijn die de hele dag wc-dienst draaien en komen opmerkingen als "Ach, je weet waar je het voor doet." en "Joh, dat hoort er allemaal bij." geregeld voorbij. Fuck off. Ik heb het niet getroffen. Alle kwaaltjes, waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden, mag ik afvinken. Tussen alle dutjes door dan. Zo plukte een collega me zo van de kantine tafel eergister. Blijkbaar trek ik fulltime werken (tegen mijn eigen wensen in) voorlopig niet meer en mag ik vanaf deze week een dag "bevallingsrust uren" inplannen. Yippiekayay. Oh well, misschien dat als ik thuis lang genoeg de stapel zwangerschapsbrochures doorspit... Ik vanzelf een roze wolk ga dromen. Ik hou van mijn kindje en ik heb een vriend die me steunt. Zelfs als ik op mijn bezemsteel zit en ik loop te mopperen op de hele wereld. Het is alleen fijn om te horen dat ik niet alleen ben. Bedankt voor je blog! Dit lucht op.

9 jaar geleden

Ja poeh hé! Ziektes heb ik gelukkig niet gehad, dus wat dat betreft moet ik eigenlijk niet klagen maar holy shitballs zo leuk was het allemaal niet.. En tuurlijk is het het achteraf absoluut waard, ik heb een geweldig jochie gekregen maar toch.. Degene die verzonnen heeft dat je niet moet klagen maar dragen is een klootzak.

9 jaar geleden

Hahaha erg he? Ik werd regelmatig 's nachts wakker (sowieso al, maar hiervan extra) omdat ik met mn wang in een koud nat stuk lag... Zal er ook wel heel sexy uitgezien hebben !