Profile icon Profiel News icon Posts (3)
Blog image
  • Baby
  • Zwanger
  • Bevallingsverhalen
  • Bevalling

Mijn supersnelle 2de bevalling

Heel gek, maar ik wist al van te voren dat ik eerder dan 40 weken zou bevallen. Ook wist ik zeker dat ik een snelle bevalling zou hebben. Soms heb je dat, dat je een enorm sterk gevoel erover hebt. Maar zoiets ga je natuurlijk niet uitspreken van te voren tegen  mensen. Want stel je voor dat het niet zo is. Dat je met 41 weken nog met een enorme bolle buik rond loopt te waggelen en als je bevalling dan begint dat je uren en uren weeën aan het weg puffen bent. Gelukkig was dat bij mij niet het geval en klopte mijn gevoel. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Bevallingsverhalen

Al vanaf kind verheugen op je bevalling...

De bevalling...hoe ga ik om met de pijn en hoe ervaar ik het. Ik kijk er al vanaf ik kind was naar uit. Het moment van de bevalling....

Zondag 1 mei om 22.45 .....we liggen net op bed en dan....yesss volgens mij voel ik mijn 1ste wee. En wow dat is intens en heftig. Niet lang erna komt er weer een wee. Hmmmmm het zal nu wel begonnen zijn. Ik laat mijn vriend maar lekker slapen. Omdat mijn verloskundige had gezegd dat een bevalling wel 18 uur kan duren en vooral bij een 1ste, dacht ik bijmezelf laat ik maar naar beneden gaan, dan kan mijn vriend iniedergeval zijn nachtrust nemen. 

Artikel lezen
10 Reacties tonen