Profile icon Profiel News icon Posts (70)
Blog image
  • Zwanger

Mama heeft een tatoeage

Het was eindelijk zo ver! Ik mocht het verjaardagscadeautje van mijn ouders inwinnen en eindelijk Anne als symbool op mijn lichaam dragen.

Waarom een tatoeage?
Ik heb het altijd mooi gevonden, mensen met tatoeage`s hebben vaak een verhaal. Toen ik zwanger raakte van Anne vond ik het moeder dochter symbool heel bijzonder.
En toen ze overleed wist ik zeker, ik wil dit symbool op mijn lichaam bij mij dragen! Ook al krijg ik nu alleen nog maar zoons! Ik ben en blijf ook de moeder van deze bijzondere dochter. En de band die ons verbonden heeft is zelfs sterker dan de dood. En dat wil ik aan iedereen laten zien!

Meer dan een symbool
Mijn tatoeage is meer dan een symbool, het is mijn 8 weken met Anne in 1 oogopslag. Je ziet een moeder haar dochter vast houden. Je ziet een blauwe vinder, het symbool van haar reis. En je ziet een twinkel en dat is haar ster boven in de hemel. De ster is de kleur magenta, een stoere vorm van roze/paars/rood. De tatoeage staat aan de binnenkant van mijn arm, naar mij gericht. Als ik dus een kindje vast hebt, dan is Anne daar ook.

Artikel lezen
6 Reacties tonen
Blog image

Waarom mijn dreumes gewoon vies mag worden

Waarom ik mijn Dreumes gewoon in een zandbak zet, hem door het gras laat rollen en hij in plassen mag staan? Omdat het goed voor hem is!

Ik ben zo allergisch voor ouders die constant met een poetsdoek achter hun kinderen aan rennen. Ik heb ooit stage gelopen op een Buiten Schoolse Opvang en serieus bijna de helft van de kinderen mocht niet in de zandbak spelen! En waarom? De ouders waren bang voor wormen. Ja oké helemaal gezond zijn wormen niet, maar je hebt er pilletjes voor. Je kunt je kind toch niet blijven afschermen tegen virussen, bacteriën en kleine beestjes.

Artikel lezen
10 Reacties tonen
Blog image

De mooie mama dingen TAG

De mooie mama-dingen tag. Even een terugblik op mijn mooie momenten als mama. En ja zowel met Wout als met Anne.

Het eerste wat je dacht toen je je kindje voor het eerst vasthield
Anne: "Ze is er eindelijk! Nu ben ik echt mama". Na een heftige bevalling nadat ik werd ingeleid ivm mijn hellp.
Wout: "Wat is hij mooi" en "hij huilt, wat huilt hij mooi". Ik had een perfecte bevalling die iets te snel ging. Maar wat was ik trots.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image

Wij leven Koos autoloos

Wij leven koos-autoloos, niet een bewuste keuze maar we komen wel overal

Wij leven koos-autoloos. Een uitdaging is dat zeker, vooral met een dreumes en het heerlijke Hollandse klimaat. Het is geen bewuste keuze voor het milieu, het is gewoon dat we simpelweg geen auto kunnen betalen. Met mijn part-time baan en Vriendjes stufi is onze bankrekening geen vetpot. En we moeten elk dubbeltje omdraaien. Het is zo als we een auto zouden aanschaffen we nog meer dubbeltjes moeten omdraaien. 

Artikel lezen
2 Reacties tonen