Snap
  • Zwanger

Mama heeft een tatoeage

Het was eindelijk zo ver! Ik mocht het verjaardagscadeautje van mijn ouders inwinnen en eindelijk Anne als symbool op mijn lichaam dragen.

Waarom een tatoeage?
Ik heb het altijd mooi gevonden, mensen met tatoeage`s hebben vaak een verhaal. Toen ik zwanger raakte van Anne vond ik het moeder dochter symbool heel bijzonder.
En toen ze overleed wist ik zeker, ik wil dit symbool op mijn lichaam bij mij dragen! Ook al krijg ik nu alleen nog maar zoons! Ik ben en blijf ook de moeder van deze bijzondere dochter. En de band die ons verbonden heeft is zelfs sterker dan de dood. En dat wil ik aan iedereen laten zien!

Meer dan een symbool
Mijn tatoeage is meer dan een symbool, het is mijn 8 weken met Anne in 1 oogopslag. Je ziet een moeder haar dochter vast houden. Je ziet een blauwe vinder, het symbool van haar reis. En je ziet een twinkel en dat is haar ster boven in de hemel. De ster is de kleur magenta, een stoere vorm van roze/paars/rood. De tatoeage staat aan de binnenkant van mijn arm, naar mij gericht. Als ik dus een kindje vast hebt, dan is Anne daar ook.

De tatoeage is voor mij een heel bijzonder sieraad geworden. Ik kan de armen van Anne niet om mij heen voelen, ik kan niet elke dag haar lach zien maar ik kan haar wel bij mij dragen en de hele wereld laten zien dat ik een dochter heb! Mijn dochter! Mijn Anne.

XMoeke

7 jaar geleden

Dit soort tatoages zijn de mooiste! Voor een ander lijkt het gewoon een mooi plaatje, maar voor jou is het een stuk van je leven dat je voor altijd bij je draagt! Heel mooi!

7 jaar geleden

Yeah, that's the tictke, sir or ma'am

8 jaar geleden

Van dit soort verhalen moet ik altijd een traantje wegvegen. En dan kijk ik weer naar me eigen dochter. Van 4 maanden, en moet ik weer me handen langs me ogen halen.

8 jaar geleden

Prachtig...