's avatar
8 jaar geleden

Ik heb weinig tips, behalve herhalen, herhalen, herhalen dat het niet mag. En af en toe "boos" worden. Mijn dreumes doet dit ook nog af en toe maar nu hij 16 mnd is is vaak een blik genoeg. Maar je moet echt door de herhaal fase.

nijn81's avatar
8 jaar geleden

Hier mogen ze buiten zo vies worden als ze zelf willen. Maarrrrr..... Neem het NIET mee naar binnen! Haha! Binnenshuis haat ik viezigheid. Want ik heb een hekel aan poetsen. ;-)

Kirstenimolnen's avatar
8 jaar geleden

Ik ben serieus verbaasd dat er kinderen zijn die niet in de zandbak mogen spelen. Mooie kleren of niet onze dochter mag altijd vies worden. Kleding is toch een gebruiksvoorwerp? Dat wordt nu eenmaal vies. Gewoon lekker laten ontdekken en dat er af en toe wat zand in haar mond komt dat hoort er gewoon bij. Het regende laatst en ze wilde heel graag naar buiten. We hebben heerlijk naar de diepste plassen gezocht en hebben gestampt totdat we koud en nat waren. Ze had de tijd van haar leven.

Lindsy83's avatar
8 jaar geleden

gewoon goedkope jogginsbroeken hoor niet apart materiaal, maar die houd ik apart voor het buitenspelen en ze passen makkelijk over alle andere broeken heen ;)