Profile icon Profiel News icon Posts (10)
Blog image
  • Baby
  • Voeding
  • Gezond

We vechten voor ieder grammetje

​Op het moment dat ik dit schrijf, ligt Jula weer in het ziekenhuis. Er zijn opnieuw voedingsproblemen, uitdroging en ze is afgevallen.

Vorig jaar juni is Jula opgenomen, en kwamen we er in een zeer korte tijd achter dat ze een gehoorverlies heeft, een heupluxatie, en een hartafwijking. Door deze problemen komen we bij een kinderarts en cardioloog terecht. Al snel na de bevindingen zien we Jula achteruit gaan en drinkt ze minder tot bijna niks. Ze begint af te vallen en wordt opgenomen in het ziekenhuis. Ze is nog amper 3 maanden en ons meisje ligt in het ziekenhuis..

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image
  • Baby
  • Gezond

Toch een mooi moment op een nare dag

Wat balen we als er wordt besloten Jula op te nemen in het ziekenhuis, gelukkig kunnen we de dag wel positief afsluiten.

Samen met de arts lopen we naar de afdeling. Ze komt op afdeling 'zee' te liggen. Een vrolijke jonge verpleegster komt meteen naar ons toe en begint ons weg wijs te maken. Ze verteld waar alles ligt en waar alle knopjes voor zijn. Ze legt uit dat Jula aan de apparatuur komt en dat de verpleegsters op een scherm alles mee kan volgen.

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Baby
  • Gezond

Wat is er met haar hartje?

Op naar de kindercardioloog, wat is er met haar hartje.. kunnen we een stukje van de puzzel oplossen..

Vrijdag ochtend worden we wakker, het voelt alsof we flink gefeest hebben.. Wat een nacht! gepieker, wakker liggen, slapeloosheid, wat zullen ze in het ziekenhuis gaan zeggen. Gelukkig worden we om 9.00 uur al gebeld, we mogen meteen komen. Wat fijn dat we niet een hele dag hoeven te wachten. We brengen Jelle weg en gaan op weg naar het ziekenhuis, en een uurtje later zijn we er al.

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Baby
  • Gezond

Een drukke Ziekenhuis week met een onverwacht eind

Eindelijk krijgen we een kinderarts te zien, een spannend moment. Wat zullen zijn bevindingen zijn..

Blijkbaar waren wij een spoedgeval, we werden gebeld dat we maandag 13 juni al terecht konden bij de orthopeed in verband met haar heupjes. Ook de brief van de kinderarts hadden we inmiddels binnen, donderdag 16 juni. Maandag 20 juni krijgt Jula haar BAHA en zal ze ons voor het eerst gaan horen, dat wordt een leuke dag!

Artikel lezen
11 Reacties tonen