Profile icon Profiel News icon Posts (8)
Blog image
  • Bevallingsverhalen
  • Bevallingsverhaal

9/9/2019

Mijn bevallingsverhaal.

Het was zaterdag avond 7 september 2019. Ik was precies 40+1 zwanger en ik was er ook helemaal klaar mee. Mijn buik was een beetje aan het rommelen, soort menstruatie krampjes, en ik besloot ergens tegen 00:00 naar bed te gaan. Ik kon niet slapen en was erg onrustig, daarna kwam er een golf van misselijkheid over mij heen. Ik ging weer beneden op de bank liggen. Ik heb zitten googlen tot en met... Hoe begint een bevalling, hoe voelt een wee? Moet ik deze krampjes timen? De tijden liepen totaal uiteen. Toen las ik iets over oefenweeën (kunnen dagen voor de bevalling optreden, zelfs weken), ja dat zal het zijn, die heb ik nog niet gehad. Ik dacht die zullen morgen ochtend wel over zijn.

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger
  • zwangerschap
  • newmom
  • Itsagirl
  • dagboek

Mijn zwangerschap - Het tweede trimester

Een samenvatting van mijn dagboek. (Deel 2)

Vrijdag 8 maart 2019, 14 weken zwanger, het eerste trimester is officieel voorbij. Josh en ik vertrekken dat weekend naar Amsterdam voor een concert van Anderson .Paak and The Free Nationals. Fantastische avond! Ergens vond ik het ook wel heel erg spannend tussen zoveel mensen met een klein wezentje in mijn buik.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger
  • zwanger

About Me (part II)

De zwangerschapstest...

De wens voor een kindje was er zeker, maar ik kon 100 redenen bedenken waarom het niet de juiste timing was. Ik was niet tevreden met mijzelf, niet tevreden met mijn baan, het huis was nog niet af en in al die jaren zijn we nog maar 1 keer samen op vakantie geweest. Een kindje zou fantastisch zijn maar daarmee zou alles waar ik nu niet tevreden mee was, alleen maar uitgesteld worden. Aan de andere kant... Ik was op dat moment 27, mijn vriend 30. Ik ben mij er van bewust dat een zwangerschap niet vanzelfsprekend is. Wat als ik stop me de pil en het duurt nog een jaar voor ik zwanger ben? Wat als het na een jaar nog steeds niet gelukt is? Wat als ik iets mankeer waardoor we een jarenlang traject in moeten of wat als het aan Josh ligt? Wat als we straks te oud zijn, of in het ergste geval, wat als het helemaal niet lukt? 

Artikel lezen
0 Reacties tonen