Profile icon Profiel News icon Posts (18)
Blog image
  • Zwanger

Happy Birthday In Heaven...

Het eerste jaar. Al die allereerste keren, in het allereerste jaar zonder jou Vieve.

2 juli vorig jaar, een onwerkelijke dag. Een dag die ons leven heeft veranderd.  De dag waarop jij ons Papa en Mama maakte. De dag waar jij direct moest vechten voor je leventje. Een dag die mooi was, maar ook zo onzeker. Vandaag 2 juli, je eerste verjaardag, maak er een feestje van daarboven, dan dansen wij elke dag een beetje met je mee. 

Artikel lezen
9 Reacties tonen
Blog image

"Toch hoor jij.... er altijd bij...."

Een nieuw leven, een nieuw begin: Fantastisch+Lief+Intens+Prachtig=FLIP. Welkom lief klein mannetje, mijn mooie neefje.

Afgelopen weekend zijn wij trotse oom en tante geworden van ons lieve mooie neefje Flip. Het eerste kindje van mijn zusje en schoonbroer. Wat een mooie gebeurtenis en dan ook nog precies dit weekend. Dankjewel lieve Flip, dat jij dit weekend ter wereld bent gekomen...Jij hebt van dit weekend waar wij o zo tegenop keken, een weekend gemaakt om nooit meer te vergeten. Ergens denk ik ook dat Vieve het zo gewild heeft, dat zij hiervoor gezorgd heeft. 

Artikel lezen
10 Reacties tonen
Blog image

Het 'normale' leven...

Het leven van iedereen om ons heen gaat door, maar ons ' normale' leven staat stil.

2016 gaat bijna plaats maken voor 2017. We kijken ernaar uit en ook weer niet. Het is dubbel, een jaar vol hoogte en diepte punten, een jaar vol liefde, vreugde en verdriet. Het jaar 2016 heeft ons hart gebroken en dit zal in 2017 nog steeds gebroken zijn. Ons hart zal nooit helemaal  heel meer worden, er zal altijd een klein scheurtje in blijven zitten. Mocht er nog ooit een wondertje komen, van ons zelf of via een andere weg, dan zal het de pijn verzachten, maar helemaal weg zal de pijn en de leegte nooit gaan. Zolang we het voelen en erover praten, blijft Vieve ons mooie wondertje door leven.

Artikel lezen
0 Reacties tonen