Snap

Happy Birthday In Heaven...

Het eerste jaar. Al die allereerste keren, in het allereerste jaar zonder jou Vieve.

2 juli vorig jaar, een onwerkelijke dag. Een dag die ons leven heeft veranderd.  De dag waarop jij ons Papa en Mama maakte. De dag waar jij direct moest vechten voor je leventje. Een dag die mooi was, maar ook zo onzeker. Vandaag 2 juli, je eerste verjaardag, maak er een feestje van daarboven, dan dansen wij elke dag een beetje met je mee. 

De komende dagen zullen zwaar zijn, maar ook heel mooi. We zullen stilstaan bij het afgelopen jaar, het jaar vol verdriet maar ook vol vreugde. Het eerste jaar zonder jou, alle allereerste keren zonder jou. Al die eerste keren, doen ons veel pijn, omdat we het zo graag willen, maar het niet zo mag zijn. 

Vorig jaar 25 augustus zijn papa en mama getrouwd, zodat mama dezelfde achternaam heeft als jou Vieve. We zouden dit vieren op 17 juni 17, zodat jij erbij kon zijn. Helaas is het dus allemaal anders gelopen, maar hebben we toch besloten om het nogmaals over te doen. Het was een mooie en intieme dag, jij was erbij, in alle speeches, in alle harten en in iedereens gedachten. Het was de mooiste dag van het afgelopen jaar. We waren weer even Jules en Célina, dolgelukkig! Wat was het fijn om dat te ervaren en te voelen. Onze liefde is onverwoestbaar! 

Overmorgen 4 juli alweer een jaar geleden, jouw vleugels waren klaar, maar mijn hart nog niet.  "Het is zo stil in mij, ik heb nergens woorden voor."

DAG Vieve, 

ik zal je nooit vergeten. Nooit dat ik je niet meer mis. En waar je nu ook ben, ik hoop dat het er goed voor je is.*

Vieve La Vie, 

* tekst van Woordkunsten

6 jaar geleden

Heel bijzonder Celina om te lezen. Fijn dat deze dag voor jullie toch zo mooi was. Jullie waren vroeger op school al zo'n mooi stel, veel geluk en liefde voor jullie toekomst samen.

6 jaar geleden

Zo mooi en zo knap dat je dit zo kan verwoorden. Zoveel verdriet om het mooiste wonder dat je is gegeven. Bizarre werkelijkheid. Dat Vieve voor altijd een bijzondere plaats in jullie hart heeft. Margreet

6 jaar geleden

Mooi geschreven.... een hele dikke knuffel

6 jaar geleden

Ik wens jullie heel veel kracht om het verlies te dragen. Blijf jezelf en geloof in elkaar.