Profile icon Profiel News icon Posts (12)
Blog image
  • Zwanger

Zwanger en een operatie voor de boeg. #deel 11

Dinsdag naar huis van het werk met hevige pijn en het was gedaan met de pret. Dat 1 zo'n domme galsteen zoveel pijn kan geven.

Ik had vorige week in het begin van de week al af en toe wat zeurende pijn in mijn buik en zij. Ik dacht eerst ach dat zal wel de groei van mijn buik zijn ik ben immers bijna 20 week. Een paar happen warm eten gehad en toen snel naar de bank want het ging echt niet. Toch de verloskundige maar bellen wat ik er mee moet, die zou met de gynaecoloog bellen en belde me daarna terug. Na overleg wou de gynaecoloog mij en de baby toch even zien, dus ik hup snel wat anders aan want de kleren zaten me echt niet lekker. Dochterlief schoenen aan en daar gingen we om 18 uur op dinsdag naar het ziekenhuis. 

Artikel lezen
5 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Zwanger van de tweede #deel 10

Het is al even geleden maar vorig weekend zo druk dat ik even een weekje overgeslagen heb.

we zijn alweer 2 week verder, ik ben inmiddels 19 week en voel me best goed. Vorige week was ik was ik niet helemaal lekker en heb even overgeslagen. Afgelopen weekend was het daar in tegen weer lekker hectisch, een verjaardag gehad in het weekend en naar de negenmaandenbeurs geweest.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Zwanger van de tweede #deel 8

Help mijn onderrug doet zeer, wat zal het zijn zwangerschapsischias, bekkeninstabiliteit of blaasontsteking?

Afgelopen zaterdag was ik bij de masseuse geweest, dit doe ik 1 keer in de maand en dat is echt heerlijk. Ik had alleen wat last van mijn onderrug, mijn masseuse zei dat ik moest oppassen dat ik geen zwangerschapsischias krijg. Dus niet meer zwaar tillen en mijn rust pakken.

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Zwanger van de tweede #deel 7

Wat kun je raar worden van een beetje koffie. Ik ben er achter gekomen dat ik niet tegen cafeïne kan in de zwangerschap.

Ik heb al een tijdje dat ik me overdag heel raar voel. Ik werd dan op mijn werk ineens duizelig, trilerig en kreeg ik honger. Soms moest ik ook bijna hyperventileren omdat ik schrok van wat het nou eigenlijk was. Maar ook het gevoel alsof ik suiker gebrek had. Het begon eigenlijk vrijdag na mijn laatste blog. Toen ben ik met mijn werk naar de stad ben gefietst, met een eerste klas.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Zwanger van de tweede #deel 6

Weer een weekje verder en ik voel me goed. Begonnen met zwemmen op zondag en woensdag en heerlijk zussen dagje gehad.

Zondagavond na mijn blog heb ik heerlijk gezwommen met een vriendin, het was wel even wennen en werd er ook wel heel moe van maar kijk en wel goed op terug. We hebben een half uur baantjes getrokken en daarna lekker de sauna in geweest. Ondanks dat het baantjes zwemmen zo vermoeiend was gaf het me de dagen er na een erg voldaan gevoel. Heb nu al weer zin in zondag, hopen dat ik er de puf voor kan vinden. Zondag gaan we op de rommelmarkt staan in om onze zolder wat leeg te krijgen. 

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Zwanger van de tweede #deel 5

Vorige week vrijdag schrok ik wel even toen ik thuis kwam. En ik ben naar de vroege voorlichting 'fit zwanger' geweest.

Toen ik vorige week vrijdag naar huis ging dacht ik vrij weinig, weer een weekend maar hadner weinig zijn in dit keer. Ik had Lyla opgehaald en ben naar huis gegaan. Toen ik thuis kwam stond er allemaal materiaal buiten wat mijn man mee had genomen van het werk. Ik dacht ohw nee toch gaat hij al dat spul nu al thuis neer zetten voor de verbouwing van de baby kamer. Het is al zo'n rommeltje momenteel met al het spul dat we uit gezocht hebben voor de rommelmarkt. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

zwanger van de tweede #deel 4

Gister de tweede termijn echo gehad en de uitgerekende datum staat vast 28 juli is mijn uitgerekende datum zoals ik al had verwacht.

Ohw wat zijn wij blij dat de 12 weken nu voorbij zijn, ik voel me al wat beter en gister de echo gehad. Ik was zo emotioneel dat ik weer aan het huilen was van blijdschap, ik hield het niet droog. Onze kleuter stond op een opstapje naast het bed bij mij en dan zie je haar glunderen, zo trots dat ze is dat ze grote zus wordt. 

Artikel lezen
2 Reacties tonen