Snap
  • Zwanger

zwanger van de tweede #deel 4

Gister de tweede termijn echo gehad en de uitgerekende datum staat vast 28 juli is mijn uitgerekende datum zoals ik al had verwacht.

Ohw wat zijn wij blij dat de 12 weken nu voorbij zijn, ik voel me al wat beter en gister de echo gehad. Ik was zo emotioneel dat ik weer aan het huilen was van blijdschap, ik hield het niet droog. Onze kleuter stond op een opstapje naast het bed bij mij en dan zie je haar glunderen, zo trots dat ze is dat ze grote zus wordt. 

Elke avond komt ze wel even bij me om even te knuffelen met de baby ook zegt ze dan zo schattig. Uit de echo van gister heeft mijn vriendin al even een Nub theorie gelaten en ze denkt dat het een jongetje word een collega van mij die de echo gezien heeft denkt dit ook. Wel spannend 13 februari hebben we de geslachtsbepaling echo, cadeautje van de verloskundige en kraamzorg die we hebben afgesloten. Was een actie met 28 week krijgen we ook nog een 3D echo. 

Nu we de 12 weken voorbij zijn voelt het toch anders, het komt allemaal steeds dichter bij en zit ik lekkerder in mijn vel gevoelsmatig. Nog wel heel moe maar niet meer zo'n down gevoel. We hebben het gister zien bewegen en zwaaien dat maakt het allemaal wat reëler, af en toe heb ik ook het gevoel dat ik de baby al een beetje voel. Kleine trillingen is net of er vlinders in je buik vliegen, ik word gewoon weer emotioneel bij het typen ervan. 

Vandaag hebben we het ook bekend gemaakt naar vrienden toe via Facebook, is ook alleen zichtbaar voor vrienden want dat heb ik allemaal afgeschermd voor buitenstaanders. Leuke collage met foto's van de echo, de test en grote zus met mijn buikje. Veel leuke reacties op gehad zelf een privé bericht van een oud klasgenoot die zegt dat ik der een week voor ben, zo leuk weer samen zwanger vorige keer zat er een maand tussen. Dan merk ik toch dat de band opeens weer wat sterker word je kunt veel dingen weer samen delen ondanks dat we niet dicht bij elkaar in de buurt wonen.

Oke ik ga dan nu echt ff genieten en zo lekker naar huis, ben nog op mijn werk dus tot volgende week wanneer er weer een nieuw berichtje zal verschijnen!!

8 jaar geleden

Dank je☺️

8 jaar geleden

Gefeliciteerd!!